Kim Kardashian: Απολογήθηκε στην οικογένειά της για τη σχέση της με τον Kanye West! 


Kim Kardashian: Απολογήθηκε στην οικογένειά της για τη σχέση της με τον Kanye West! 

Τι είπε η ριάλιτι star για τον πρώην σύζυγό της;   

Επεισοδιακός ήταν ο χωρισμός της Kim Kardashian από τον Kanye West καθώς ο ράπερ, να σας θυμίσουμε, είπε αρκετά για την πρώην σύζυγό του που αφορούσαν τόσο στην κηδεμονία των παιδιών τους όσο και στην ύπαρξη sex tape με πρωταγωνίστρια τη ριάλιτι star. 

Στο επεισόδιο της σειράς The Kardashians, στις 26 Μαΐου, η Kim ζήτησε συγγνώμη από την οικογένειά της για το πώς τους έχει επηρεάσει η σχέση της με τον πρώην σύζυγό της Kanye West. Αυτή η αποδοχή ευθύνης προέκυψε αφότου αποκαλύφθηκε ότι ο Kanye κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι ραπ, το οποίο, σύμφωνα με την Kim "μιλάει τρελά για μένα και πιθανότατα λέει οτιδήποτε".

Προς υποστήριξη της αδερφής της, η Khloe Kardashian είπε: "Οι περισσότεροι άντρες δεν κάνουν σκουπίδι τη μητέρα των παιδιών τους έτσι δημόσια". Νιώθοντας κατά τον ίδιο τρόπο, η μαμά Kris Jenner φώναξε και διαβεβαίωσε την Kim ότι "δεν έχει κάνει τίποτα άλλο από το να είναι υπέροχη μαζί του".

"Αναγνωρίζω τον αντίκτυπο που είχε η σχέση μου στην οικογένειά μου και ότι δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να πω απλώς "συγγνώμη παιδιά", εξομολογήθηκε η Kim.

Όμως, φαίνεται ότι όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, καθώς η Kim υποσχέθηκε στην οικογένειά της, "Δεν θα επιτρέψω ποτέ να ξανασυμβεί αυτό σε εσάς".
 

Tags kim kardashian, Kanye west, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, χωρισμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9817 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3982 s // Total time: 2.3799 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X