Γαβριέλλα Ζάρτηλα: “Μετά το ατύχημα κατάλαβα πως ήθελα να παντρευτώ” [βίντεο]


Γαβριέλλα Ζάρτηλα: “Μετά το ατύχημα κατάλαβα πως ήθελα να παντρευτώ” [βίντεο]

Η εξομολόγηση για το ατύχημα που είχε στο παρελθόν και τη στήριξη από τον σύζυγό της.  

Συνέντευξη στην εκπομπή “Ήρθε κι έδεσε” και στην Άννα Κριθαρίδου παραχώρησε η Γαβριέλλα Ζάρτηλα, δημοσιογράφος και επί χρόνια συνεργάτιδα του Ανδρέα Δημητρόπουλου στο “Πρωτοσέλιδο”.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα ατύχημα που είχε πριν από μερικά χρόνια και πως αυτό συνέβαλε προκειμένου να πάρει την απόφαση να προχωρήσει στον γάμο με τον αγαπημένο της, Γιώργο Μιχαήλ.

Κατέληξα στο νοσοκομείο για πέντε ημέρες. Ήμουν ακινητοποιημένη για τον υπόλοιπο ένα μήνα με κολλάρο, μου πήρε ένα δύο χρόνια να επανέλθω στο 100% όσον αφορά στα προβλήματα που μου άφησε. Ένα περιστατικό που μου έδειξε ότι είναι εκεί και στα δύσκολα (σ.σ. ο σύζυγός της). Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν μας είχε έρθει κάτι τόσο δυνατό και μια μεγάλη δυσκολία που να δεις ότι ο άλλος είναι εδώ ουσιαστικά και δεν είναι απλά για τα εύκολα […] Ήμασταν ήδη μαζί, συγκατοικούσαμε και μου είχε κάνει ήδη πρόταση γάμου αλλά ο γάμος συνεχώς έπαιρνε αναβολή χρόνο με τον χρόνο. Μετά από αυτό πείστηκα ότι ήθελα να μείνω για πάντα μαζί του και προχώρησα να οργανώσω τον γάμο μετά που επανήλθα από το τροχαίο”, εξομολογήθηκε. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags γαβριελλα ζαρτηλα, γιωργος μιχαηλ, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2756 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3815 s // Total time: 2.6572 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X