Βρεθήκαμε στο lunch με το πολυβραβευμένο beauty brand Dust + Cream


Βρεθήκαμε στο lunch με το πολυβραβευμένο beauty brand Dust + Cream

Ποιοι έδωσαν το παρών τους;  

Η ομάδα της DUST + CREAM, συναντήθηκε μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες και εκπροσώπους των ΜΜΕ, για να παρουσιάσει τα επόμενα σχέδια της εταιρίας καθώς και τις τελευταίες σημαντικές προϊοντικές βραβεύσεις, ενώ όλοι μαζί απόλαυσαν μεσημεριανό γεύμα και δροσερά ποτά, στο Barrique Wine & Deli στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Η DUST+CREAM, το γνωστό ελληνικό νεανικό beauty brand, που γνωρίσαμε από το ελληνικό GNTM, φιλοξένησε εκλεκτούς καλεσμένους, σε ένα υπέροχο gathering, στο Barrique Wine & Deli, στις 18 Μαΐου 2022. 

Με μια καλοκαιρινή, χαλαρή διάθεση, εκπρόσωποι των ΜΜΕ και συνεργάτες της εταιρίας, απόλαυσαν ένα ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα και δροσερά ποτά, ενώ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα make up tutorial για καθημερινό καλοκαιρινό μακιγιάζ, καθώς και μια παρουσίαση από τον Export Manager της εταιρίας κ. Χρήστο Παπάζογλου. 

Μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε, μια σημαντική διάκριση, την πρόσφατη βράβευση προϊόντων της στο μεγαλύτερο θεσμό διεθνώς,  σχετικά με την προϊοντική καινοτομία ‘Product of the year’, καθώς επίσης, ότι τους επόμενους μήνες, η DUST+CREAM εγκαινιάζει το νέο της e-shop, όπου θα μπορεί να εξυπηρετεί με γρήγορο και εύκολο τρόπο το κοινό της Κύπρου. 

Τον Μάρτιο του 2022, το ολοκαίνουριο κατάστημα της DUST+CREAM άνοιξε της πόρτες του στο κοινό της Πάφου, ενώ το ελληνικό Beauty brand από τη Θεσσαλονίκη που ξεκίνησε το 2012 μετρά μέχρι στιγμής 87 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο. 

Η DUST+CREAM, το νούμερο 1 νεανικό και fun beauty brand, έχει μια τεράστια γκάμα προϊόντων Beauty, Skin-care, make-up, Perfume και όχι μόνο, για τη γυναίκα και τον άνδρα, εστιάζοντας στην καθημερινή τους φροντίδα. Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε, ότι βασική αρχή της DUST+CREAM είναι να στέκεται ενάντια στην δοκιμή σε ζώα (Against Animal Testing) για την παραγωγή των προϊόντων της. 

Βρείτε τα καταστήματα της DUST+CREAM Παγκύπρια, στη Λευκωσία, στην οδό Λήδρας 130, στο Nicosia Mall και στο Neo Plaza. Στην Λεμεσό επισκεφθείτε το κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Ανεξαρτησίας 84-86, στη Λάρνακα, στο Metropolis Mall και στην Πάφο στο Kings Avenue Mall.

Ανακαλύψτε τα τελευταία νέα από την DUST+CREAM σε Facebook και Instagram και δημιουργήστε το δικό σας fun και υπέροχο εαυτό, με μοναδικά προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις σχετικές εικόνες: 
 

Tags dust cream, κοσμικο, lunch


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1240 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3911 s // Total time: 2.5150 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X