Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τρίτη 24 Μαΐου 2022;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τρίτη 24 Μαΐου 2022;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια   

Κριός

Αποφύγετε με κάθε τρόπο διαπληκτισμούς σήμερα ! Ένας καυγάς που εκ πρώτης όψεως θα σας φαίνεται μικρός και ασήμαντος, μπορεί να εξελιχθεί ανεξέλεγκτα σε κάτι πολύ μεγαλύτερο. Διατηρήστε λοιπόν την ψυχραιμία σας, όποιες και να είναι οι προκλήσεις που θα δεχτείτε. Από την άλλη, εάν είχατε ψυχρανθεί με κάποιο φιλικό πρόσωπο τελευταία, σήμερα μπορείτε να ξεπεράσετε τα προβλήματα. Γενικά, καλό θα ήταν να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας σας με φίλους, οικογένεια ή με το ταίρι σας, σε ένα ασφαλές για σας περιβάλλον.  

Ταύρος

Η δημιουργικότητα είναι το χαρακτηριστικό της μέρας που θα πρέπει να επενδύσετε. Έχετε την πλανητική εύνοια να μετατρέψετε τις ιδέες σε πράξη και να κάνετε την διαφορά. Θέλετε όμως να επιβάλετε τις ιδέες, τις επιδιώξεις και τα όνειρα σας στους γύρω σας, κάτι που ενδεχομένως να προκαλέσει αντιδράσεις. Βρείτε έναν πιο ήπιο τρόπο να επικοινωνήσετε τις απόψεις σας για να εισακουστούν

Δίδυμοι

Προβλέπεται να είναι μια ήρεμη μέρα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Υπάρχει δε μεγάλη πιθανότητα τα γεγονότα να εξελιχθούν ακριβώς όπως τα έχετε προγραμματίσει. Με την ευνοϊκή συγκυρία της μέρας, καλό θα ήταν να βάλετε σε τάξη κάποια ζητήματα της προσωπικής σας ζωής. Μην αναβάλλετε άλλο ένα διάλογο που έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό, μην φοβάστε να μιλήσετε για τα συναισθήματα σας και μην είστε ανασφαλείς, εάν πρέπει να ζητήσετε συγνώμη από κάποιον.

Καρκίνος

Η μέρα μπορεί να φέρει αισιοδοξία στην καρδιά σας, αρκεί να καταφέρετε να ξεχάσετε τα προβλήματα και τις ημιτελείς υποθέσεις σας. Θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να απαλλαγείτε από την συναισθηματική φόρτιση. Η μέρα ωστόσο δεν είναι κατάλληλη για ερωτικούς και συναισθηματικούς πειραματισμούς! Με στρατηγική προσπαθήστε να φέρετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας.

Λέων

Έχετε την προσοχή σας τεταμένη σήμερα, ώστε να συλλάβετε τα μηνύματα εκείνα που μπορεί να σας στέλνουν άτομα που σας ενδιαφέρουν. Ίσως να δείχνουν με μισόλογα ή την στάση του σώματος, ότι δεν τους είστε αδιάφοροι. Αναφορικά με τα οικονομικά σας, μπορείτε σήμερα να εκμεταλλευτείτε παραγωγικά ένα χόμπι σας και να βγάλετε κάποια χρήματα ή να πουλήσετε κάτι που έχετε στην κατοχή σας και δεν χρειάζεστε πια.

Παρθένος

Η μέρα σας θα έχει μεικτά συναισθήματα, κάποια χαράς και κάποια πικρίας και απογοήτευσης. Την χαρά μπορεί να την πάρετε από μια παλιά σας σχέση, που θα κάνει και πάλι την εμφάνιση της. Από την άλλη, τα σχόλια και οι πράξεις ενός ηλικιωμένου συγγενούς σας θα σας απογοητεύσουν και θα σας πικράνουν. Για τους νεαρούς του ζωδίου σας, που είστε προσκολλημένοι στους γονείς σας, ίσως και λόγω ανάγκης, θα πρέπει σήμερα να κάνετε πίσω και να ακούσετε την άποψη τους, εάν δεν θέλετε να θέσετε σε κίνδυνο την θέση σας στην οικογενειακή εστία.

Ζυγός

Η ψυχολογική και η σωματική σας κατάσταση φτιάχνει σιγά-σιγά. Αρχίζει και επικρατεί ισορροπία στις σχέσεις σας, ενώ τα επαγγελματικά σας ανεβαίνουν θεαματικά. Στον συναισθηματικό τομέα, εκτιμήστε σωστά την κατάσταση και μην αγχώνεστε με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας και να κάνετε απόλυτα σαφείς τις προθέσεις σας.

Σκορπιός

Εντάσεις και διαπληκτισμοί δημιουργούν ένα καθόλου ευχάριστο περιβάλλον, τόσο σε φιλικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Κρατήσετε την ψυχραιμία σας, γιατί μέσα από την ένταση δεν μπορούν να γεννηθούν λύσεις. Μην κατατρώγεστε με τα μικρά και ασήμαντα της καθημερινότητας σας. Ανανεωθείτε ψυχικά ή ανανεώστε τον χώρο σας κάνοντας κάποιες εικαστικές παρεμβάσεις για να αισθανθείτε καλύτερα και να αποσπάσετε την προσοχή σας.

Τοξότης

Είστε λίγο υπερβολικοί και ίσως ακόμη και επιθετικοί σε ότι κάνετε. Θα πρέπει να βάλετε φρένο και να ηρεμήσετε, γιατί με τον τρόπο αυτό μόνο προβλήματα δημιουργείτε. Κάτι ή κάποιος θα θελήσει να τραβήξει την προσοχή σας και καλά θα κάνετε να δώσετε σημασία σε όσα έχει να σας δείξει ή να σας πει. Θα είναι σημαντικά για την πορεία σας.

Αιγόκερως

Κάτι νέο πλανάται στην ατμόσφαιρα! Για κάποιους θα μπορούσε να είναι ένα νέο φλερτ, για κάποιους άλλους μια νέα δημιουργική απασχόληση. Σε επίπεδο επαγγελματικών, υπάρχει το ενδεχόμενο να αισθάνεστε ότι η καριέρα σας έχει βαλτώσει τον τελευταίο καιρό και ότι κάτι πρέπει να κάνετε. Σήμερα θα βρεθεί στον δρόμο σας η ευκαιρία που θα σας βγάλει από την στασιμότητα. Αδράξτε την!

Υδροχόος

Κάποια άτομα θα θελήσουν να σας θίξουν ή να σας ζημιώσουν. Διατηρήστε την ηρεμία σας! Θα αντιμετωπίσετε έλλειψη κατανόησης από τους γύρω σας. Μια απρόσμενη κατάσταση μπορεί να σας αναστατώσει και να σας αποσυντονίσει. Μην χάνετε τον έλεγχό σας, για να μπορέσετε να πάρετε πάλι τον έλεγχο της κατάστασης. Κάποιο ζήτημά σας που ξαφνικά παίρνει άλλη τροπή, μην το κυνηγήσετε.

Ιχθείς

Ο αυθορμητισμός σας μπορεί να αποδειχθεί επιβλαβής σήμερα. Προτιμήστε την ανεκτικότητα από την υπερβολική αισιοδοξία. Οι συζητήσεις κι οι ειδήσεις έχουν ένα βαθύτερα νόημα για σας, ενώ λύσεις βρίσκονται κρυμμένες μέσα σε ένα καλό διάλογο… Δείχνετε έλλειψη κατανόησης στους γύρω σας και αυτό δεν θα σας βγει σε καλό. Ακούστε προσεκτικά, γιατί κάτι σημαντικό έχουν να σας πουν, και μιλάτε λιγότερο…

Από την Αλίντα Κανάκη/ thebestgr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3855 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5552 s // Total time: 2.9407 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X