Χριστιάνα Ρωτού – Δημήτρης Χατζηιωάννου: Ο ονειρικός γάμος στην Τοσκάνη! [εικόνες]


Χριστιάνα Ρωτού – Δημήτρης Χατζηιωάννου: Ο ονειρικός γάμος στην Τοσκάνη! [εικόνες]

Οι εκπρόσωποι της κοσμικής ζωής του νησιού που παρευρέθηκαν.  

Με ένα παραμυθένιο και άκρως ρομαντικό γάμο, η Χριστιάνα Ρωτού και ο Δημήτρης Χατζηιωάννου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Το ζευγάρι επέλεξε τη μαγευτική Ιταλία και συγκεκριμένα την Τοσκάνη για να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης.

Ο χώρος ήταν μαγευτικός αφού τόσο το Μυστήριο όσο και το dinner που ακολούθησε πραγματοποιήθηκαν στη Villa Marlia ή Villa Reale di Marlia, ένα παλάτι της ύστερης Αναγέννησης που περιλαμβάνει διάσημους κήπους και παρακείμενες βίλες που βρίσκεται στο Capannori, στην επαρχία Lucca, δυτικά της Φλωρεντίας, στη βόρεια περιοχή της Τοσκάνης της Ιταλίας.

Η νύφη έλαμπε μέσα από την εντυπωσιακή και άκρως κομψή νυφική δημιουργίας της διά χειρός NatarGeorgiou. 

Το μακιγιάζ της ήταν smokey eye, nude χείλη και ένταση στα ζυγωματικά ενώ τα μαλλιά της στην τελετή ήταν σινιόν μπαλαρίνας ενώ στο dinner υιοθέτησε ένα ανάλαφρο wavy look και χωρίστρα στη μέση.

Ανάμεσα στους καλεσμένους είδαμε την Άντια Στυλιανού με τον σύντροφό της, Θεόδωρο Μανιταρά, την Κρίστη Παναγιώτου, την Μαρία και την Έμιλυ Τορναρίτη και την Αννίτα Ρίτερ με τον σύζυγό της. Δείτε στην πιο κάτω gallery σχετικές εικόνες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον γάμο στη madamefigaro.cy 
 

Tags Χριστιάνα Ρωτού, Δημήτρης Χατζηιωάννου, Γαμος, τοσκανη, ιταλια, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3826 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3952 s // Total time: 2.7778 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X