Nike x Jacquemus: Πότε κυκλοφορεί η πιο stylish αθλητική συλλογή της σεζόν 


Nike x Jacquemus: Πότε κυκλοφορεί η πιο stylish αθλητική συλλογή της σεζόν 

Η minimal chic συλλογή που εισαγάγει τον ορισμό “sensual sportswear” θα παρουσιαστεί τέλη Ιουνίου.

Tα σόου του iconic Γάλλου σχεδιαστή Simon Porte Jacquemus σε Χαβάη, Προβηγκία και Παρίσι παρουσίασαν κομμάτια εμπνευσμένα από τον αθλητισμό όπως εξοπλισμό κατάδυσης, μπότες πεζοπορίας και μαγιό, ωστόσο, όταν τα μοντέλα του περπατήσουν στις πασαρέλες του Παρισιού στα τέλη Ιουνίου, θα παρουσιάσουν μία εξολοκλήρου sport συλλογή. Και αυτό γιατί, μετά από τρία χρόναι προετοιμασίας, η debut συλλογή Jacquemus με τη Nike είναι γεγονός. Μία συλλογή που συνδυάζει την αγάπη του σχεδιαστή για τη φύση και την body-​conscious αισθητική του μαζί με την τεχνογνωσία της Nike στην κατασκευή μερικών από των πιο σύγχρονων activewear με τις τελευταίες τεχνολογίες στον κόσμο.

Η συλλογή που αποτελείται από 15 κομμάτια και θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου ασπάζεται τη φιλοσοφία του “super light, but super sensual” και προτείνει γυναικεία αθλητικά ρούχα σε ουδέτερες και λευκές αποχρώσεις με το εμβληματικό knit ύφασμα της Nike.

Το iconic backless dress το οποίο πρωταγωνιστεί στην καμπάνια ήταν η πρώτη ιδέα του σχεδιαστή για τη συλλογή. Επίσης, ξεχωρίσουν και τα Humara sneakers, αλλά και μία πλισέ φούστα. “Ήταν πολύ σημαντικό για ΄μένα να δημιουργήσω μία συλλογή που απευθύνεται σε όλους”.  

Η συλλογή θα διατίθεται προς πώληση στο www.jacquemus.com

Tags μόδα, Jacquemus, nike


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3643 s (280 Queries.) // Parse time: 0.2913 s // Total time: 2.6556 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X