Adriana Lima: Δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα στο red carpet των Καννών 2022


Adriana Lima: Δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα στο red carpet των Καννών 2022

Η αποκαλυπτική της εμφάνιση.

Η Adriana Lima περπάτησε στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα του “Top Gun: Maverick” στο Φεστιβάλ των Καννών την Τετάρτη, 18 Μαΐου ντυμένη με κοσμήματα Chopard και με ένα αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα Balmain δείχνοντας μας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η μοντέλο, ανακοίνωσε ότι περιμένει το τρίτο της παιδί (και πρώτο με τον φίλο της Andre Lemmers) τον Φεβρουάριο και έκανε το ντεμπούτο της στο σόου του Balmain κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι λίγο αργότερα.

Τον Απρίλιο, περπάτησε στην πασαρέλα του Alexander Wang φορώντας ένα παρόμοιο μαύρο μίνι φόρεμα με ένα μεγάλο κόψιμο γύρω από τη μέση της.

Ο Lemmers συνόδευσε τη Lima στο χαλί στις Κάννες ανταλλάζοντας μάλιστα και ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα.

Και το supermodel δεν ήταν το μόνο μεγάλο όνομα στην πρεμιέρα της ταινίας. Οι πρωταγωνιστές του “Top Gun: Maverick” Tom Cruise, Jennifer Connelly και Miles Teller ήταν εκεί, όπως και η Eva Longoria, η Lady Amelia Spencer, η Lady Elisa Spencer και το μοντέλο Chanel Iman.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, η Lima αποκάλυψε ότι είναι στο εξώφυλλο του Elle Brasil φορώντας μόνο μια ζώνη γύρω από την κοιλιά και έχω τα μακριά της μαλλιά στο στήθος της.

Ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret έχει επίσης τις κόρες την 12χρονη Valentina και την 9χρονη Sienna τις οποίες απέκτησε με τον πρώην σύζυγο Marko Jarić. Δείτε τις σχετικές εικόνες στη madamefigaro.cy

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, andriana lima


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2339 s (252 Queries.) // Parse time: 0.6232 s // Total time: 2.8572 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X