Λούης Πατσαλίδης: Τι μας είπε για τα φετινά Cyprus Eating Awards λίγο πριν τη λαμπερή βραδιά; 


Λούης Πατσαλίδης: Τι μας είπε για τα φετινά Cyprus Eating Awards λίγο πριν τη λαμπερή βραδιά; 

Οικοδεσπότης του θεσμού για τέταρτη φορά.   

Τα Cyprus Eating Awards, η μεγαλύτερη γιορτή της γεύσης, που θα βραβεύσει τα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου για την περίοδο 2020-2021, θα πραγματοποιηθούν απόψε Τρίτη 17 Μαΐου στο πολυτελές Four Seasons Hotel στη Λεμεσό.

Στα 17α Cyprus Eating Awards που παρουσιάζει η Nespresso, 86 υποψήφια εστιατόρια σε 17 κατηγορίες διεκδικούν μία θέση ανάμεσα στα καλύτερα του νησιού. 

Οικοδεσπότης και της φετινής βραδιάς θα είναι ο Λούης Πατσαλίδης, με τον οποίο λίγες μέρες πριν από τη μεγάλη βραδιά βρεθήκαμε και τα είπαμε! 

Ακομπλεξάριστος, χιουμορίστας και καλοφαγάς είναι σίγουρα κάποια από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Λούη Πατσαλίδη, ο οποίος και φέτος θα είναι ο οικοδεσπότης των Cyprus Eating Awards, του μεγαλύτερου γαστρονομικού θεσμού του νησιού, που παρουσιάζει η Nespresso.

Για τέταρτη φορά παρουσιαστής των Eating Awards και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις;

Το να επιλέγεσαι να παρουσιάζεις τα οποιαδήποτε βραβεία τέσσερις φορές είναι πολύ τιμητικό και θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές και το συγκρότημα ΔΙΑΣ γενικότερα για αυτή την τιμή.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Λούη Πατσαλίδη στο Check In Cyprus. 
 

Tags λούης πατσαλίδης, διασημοι, cyprus eating awards, Συνεντευξη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1185 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3039 s // Total time: 2.4224 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X