Η PVH Europe επιταχύνει τη δέσμευση για κυκλικότητα μέσω της συνεργασίας με την infinite Fiber Company


Η PVH Europe επιταχύνει τη δέσμευση για κυκλικότητα μέσω της συνεργασίας με την infinite Fiber Company

Διαβάστε αναλυτικά  

Η PVH Europe, ανακοινώνει μία πολυετή συνεργασία μαζί με τον όμιλο κυκλικής τεχνολογίας της μόδας, Infinited Fiber Company, για την αναβάθμιση της βιωσιμότητας των προϊόντων που προσφέρονται στην Ευρώπη από τις εμβληματικές μάρκες Calvin Klein και TOMMY HILFIGER της PVH Corp.  Η Infinited Fiber Company χρησιμοποιεί πρωτοποριακή τεχνολογία αναγέννησης υφασμάτινων αποβλήτων για τη δημιουργία του Infinna™, μιας νέας υφασμάτινης ίνας, η οποία θα χρησιμοποιηθεί αρχικά για την κατασκευή προϊόντων TOMMY HILFIGER στην Ευρώπη, προτού επεκταθεί στα προϊόντα Calvin Klein. Αυτή η νέα συνεργασία σηματοδοτεί την έναρξη της μακροπρόθεσμης δέσμευσης της PVH Corp. στην καινοτομία, την κυκλικότητα και τη Forward Fashion στρατηγική της για τη μείωση όλων των αρνητικών επιπτώσεων στο μηδέν έως το 2030.

Το Infinna™ είναι μια μοναδική, πατενταρισμένη υφαντική ίνα με απαλή, φυσική εμφάνιση και αίσθηση παρθένου βαμβακιού. Έχοντας δημιουργηθεί με τη χρήση δοκιμασμένης και αποδεδειγμένης τεχνολογίας, οι ίνες υψηλής ποιότητας μπορούν να κατασκευαστούν από απόβλητα υφασμάτων πλούσια σε βαμβάκι, τα οποία διαφορετικά θα κατέληγαν σε χωματερές ή θα καίγονταν. Η Infinited Fiber προμηθεύεται από παλιά υφάσματα τοπικά στη Φινλανδία, τα οποία διασπώνται σε μοριακό επίπεδο και αναγεννώνται ως νέες ίνες. Με την πολυετή συμφωνία που ανακοινώθηκε, η PVH Europe εντάσσεται σε μια επιλεγμένη ομάδα παγκόσμιων εταιρειών μόδας που έχουν εξασφαλίσει την προμήθειά τους σε Infinna™ για τα επόμενα χρόνια, καθώς η εταιρεία Infinited Fiber Company αναμένει να αυξήσει την παραγωγή, με στόχο να καταστήσει την αναγεννημένη υφαντική ίνα ένα mainstream υλικό του μέλλοντος. Η PVH Europe έχει επίσης τη δυνατότητα να ανακυκλώνει τα δικά της takebacks και τα αποκόμματα εργοστασίων ως πρώτη ύλη για τη διαδικασία της Infinited Fiber.      

"Δεσμευόμαστε να είμαστε πρωτοπόροι και να συνεργαζόμαστε με ομοειδείς εταιρείες που ηγούνται του κλάδου και προωθούν πιο καινοτόμα και βιώσιμα προϊόντα", δήλωσε η Esther Verburg, EVP, Sustainable Business and Innovation, Tommy Hilfiger Global και PVH Europe. "Είμαστε υπερήφανοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Infinited Fiber Company για να μετατρέψουμε απόβλητα σε νέα προϊόντα, κλείνοντας πραγματικά τον κύκλο χωρίς να θυσιάσουμε την υψηλή ποιότητα που οι καταναλωτές μας γνωρίζουν και περιμένουν από τα brands μας.  Ανυπομονούμε να εφαρμόσουμε αυτή την πρωτοποριακή τεχνολογία, ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε σε ένα νέο επίπεδο κυκλικότητας, καθώς προσπαθούμε να διασφαλίσουμε πραγματικά το μέλλον της επιχείρησής μας".

Τα πρώτα μπλουζάκια TOMMY HILFIGER κατασκευασμένα με Infinna™ θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2022, ενώ για τις επόμενες σεζόν έχει προγραμματιστεί περαιτέρω επέκταση σε νέες κατηγορίες προϊόντων και εντός της Calvin Klein. Οι καταναλωτές θα μπορούν να μάθουν περισσότερα για τα υλικά που χρησιμοποιούνται με ειδική επισήμανση πάνω στο προϊόντα αλλά και διαδικτυακά στο tommy.com. 

«Συνεργαζόμαστε με την PVH Europe εδώ και αρκετά χρόνια και ήταν μία από τις πρώτες εταιρείες που αξιοποίησαν υφάσματα από την ίνα Infinna™», δήλωσε η Kirsi Terho, Key Account Director, Infinited Fiber Company. "Ήταν υπέροχο να βλέπουμε να παίρνει ζωή το όραμά μας - αποδεικνύοντας πραγματικά πόσο καλά ταιριάζει η ίνα μας στα ρούχα που όλοι αγαπάμε να φοράμε καθημερινά. Είμαστε ευγνώμονες στην PVH Europe για την αμέριστη υποστήριξη και την πίστη της στην τεχνολογία μας και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε για να κάνουμε την κυκλικότητα των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων καθημερινή πραγματικότητα".

Οι ομάδες στη Tommy Hilfiger και Calvin Klein της PVH Corp. συνεχίζουν να δοκιμάζουν, να ερευνούν διάφορα καινοτόμα σχέδια κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένης της μετατροπής περισσευούμενων σταφυλιών από την οινοβιομηχανία σε εναλλακτικές λύσεις δέρματος και του πειραματισμού με νέα υλικά όπως το δέρμα μανιταριών. Όλες αυτές οι πρωτοβουλίες ωθούν την επιχείρηση να μετασχηματιστεί προς ένα πιο κυκλικό σύστημα, παράγοντας παράλληλα προϊόντα υψηλής ποιότητας που οι καταναλωτές γνωρίζουν και αναμένουν.

Tags PVH Europe


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3261 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4065 s // Total time: 2.7326 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X