Ο Δημήτρης Φωτίου έχασε 62 ολόκληρα κιλά και στέφθηκε Slimmer of the Year 


Ο Δημήτρης Φωτίου έχασε 62 ολόκληρα κιλά και στέφθηκε Slimmer of the Year 

Πολυάριθμες οι περιπτώσεις ανθρώπων που πέτυχαν σημαντική απώλεια βάρους μέσω της The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan

Εκατοντάδες είναι οι μαρτυρίες ανθρώπων και στον τόπο μας οι οποίοι δηλώνουν απελευθερωμένοι επιτέλους από τα κιλά που προσπαθούσαν ανεπιτυχώς για χρόνια να ξεφορτωθούν και το πέτυχαν χάρη στην πασίγνωστη ανά τον πλανήτη The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τον φετινό Slimmer of the Year, τον Δημήτρη Φωτίου που κατάφερε να χάσει 62 ολόκληρα κιλά και εμφανίζεται πλέον πιο ευτυχισμένος αλλά και πιο σίγουρος από ποτέ για τον εαυτό του. 

Όπως ο ίδιος εξομολογείται, η απόφαση για την αλλαγή και την απώλεια βάρους ήρθε μετά από την επίσκεψη που πραγματοποίησε στον καρδιολόγο. Θυμάται εξάλλου χαρακτηριστικά ότι από νεαρή ηλικία προβληματιζόταν συνεχώς για τη διατροφή του, δηλαδή για το τι ήταν σωστό και τι όχι να τρώει. Δεν είναι λίγες οι φορές, όπως παραδέχεται, που τα κιλά του αποτέλεσαν αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού από το περιβάλλον του, με τον ίδιο μάλιστα να πέφτει θύμα χλευασμού. 

Κάποια στιγμή λοιπόν και αφού το ποτήρι ξεχείλισε αποφάσισε να εντάξει στη ζωή του The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan. Υπό το συνεχές βλέμμα και καθοδήγηση της Συμβούλου του Έυης Ασσιώτου, ο Δημήτρης ξεκίνησε αυτό το συναρπαστικό, όπως ο ίδιος το χαρακτηρίζει, ταξίδι της αλλαγής. Τα αποτελέσματα ήταν εμφανή από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, γεγονός που τον ενθάρρυνε, να μην αποκλίνει από τον στόχο του. Πλέον ο Δημήτρης Φωτίου, δηλώνει με ικανοποίηση ότι η ζωή του είναι όπως ακριβώς την είχε ονειρευτεί από μικρό παιδί, γεμάτη υγεία και αισιοδοξία για το αύριο. 

Η φετινή πραγματοποίηση της εκδήλωσης για την ανάδειξη του Slimmer of the Year, η οποία έχει καταστεί πλέον θεσμός, διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 7 Μαΐου, στο Crowne Plaza, Limassol με παρουσιαστές τον Νικόλα Ιωαννίδη και την Μαρία Ονισηφόρου.

Στην τελική φάση αναμετρήθηκαν δέκα συνολικά υποψήφιοι οι οποίοι κατάφεραν να απαλλαγούν από δεκάδες κιλά. Ο νικητής αναδείχθηκε μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, η οποία ήταν ανοιχτή για το κοινό και ο οποίος θα αντιπροσωπεύσει την Κύπρο στον Παγκόσμιο διαγωνισμό Slimmer of the Year 2022 που θα διεξαχθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 3 Σεπτεμβρίου. Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως η Κύπρος έχει ήδη κερδισει με επιτυχία τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό 5 φορές.

Και αν διερωτάστε σε πόσα κιλά είπαν αντίο οι υποψήφιοι, στο σύνολο ανέρχονται στα 392 με το πιο σημαντικό απ’ όλα μάλιστα να είναι η πολυπόθητη σταθεροποίηση της ζυγαριάς τους, χωρίς όμως στερήσεις και παλινδρομήσεις. 

Είναι γεγονός ότι η The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, η οποία λανσαρίστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1984, συνεχίζει να βοηθά χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να χάσουν το επιπλέον βάρος που κουβαλούν, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή τους και προσφέροντας μια ολοκληρωμένη διατροφή με 26 βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία σε κάθε προϊόν.

Στην Κύπρο υπάρχουν σήμερα 85 διακεκριμένοι σύμβουλοι της επιτυχούς δίαιτας, η οποία είναι βασισμένη σε ιατρικές έρευνες και μελέτες.

Όπως εύστοχα ανέφερε στην ομιλία του κατά την εκδήλωση ο Managing Director της Cambridge Weight Plan Cyprus Dean Zenios, ο φοίνικας που αποτέλεσε και το σύμβολο της βραδιάς, αντιπροσωπεύει ακριβώς τους 10 φιναλίστ. Σύμφωνα με τον ίδιο, «όλοι τους κατάφεραν να πουν αντίο στην πρότερη κατάσταση στην οποία βρίσκονταν και στις συνήθειες που είχαν ριζώσει στη ζωή τους και με τις τεράστιες αλλαγές που έκαναν υποδέχθηκαν με χαρά τη νέα τους ζωή. Όλοι ανεξαιρέτως, απολαμβάνουν πλέον τους καρπούς των κόπων τους και αυτό αξίζει την επιβράβευση και τα συγχαρητήρια μας».

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα με την σφραγίδα του αγαπημένου Κύπριου τραγουδιστή Γιώργου Σταματάρη.

Για πληροφορίες:

Call centre number 70004505

Website: www.one2onediet.com.cy

Facebook and Instagram pages: https://www.facebook.com/onetoonedietcy / https://www.instagram.com/onetoonedietcyprus/
 

Tags The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2366 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3331 s // Total time: 2.5698 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X