Πρίγκιπας William: Η συγκινητική αγκαλιά σε ηλικιωμένο που έγινε viral


Πρίγκιπας William: Η συγκινητική αγκαλιά σε ηλικιωμένο που έγινε viral

Ο δούκας του Cambridge “έσπασε” το πρωτόκολλο όπως είχε κάνει και η μητέρα του.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton βρίσκονται στο Manchester της Αγγλίας όπου εκπροσωπούν σε μια σειρά εκδηλώσεων τη βασίλισσα και τη μοναρχία με αφορμή το Πλατινένιο Ιωβηλαίο. Σε μία από τις επισκέψεις τους, ο δούκας του Cambridge κατάφερε να κλέψει για λίγο τα φώτα από τη δημοφιλή σύζυγό του, κάνοντας μια κίνηση που θύμισε σε πολλούς τη μητέρα του, πριγκίπισσα Diana.

Ο William ενώ χαιρετούσε τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να τον δει από κοντά στο Glade of Light Memorial, το μνημείο για τους 22 ανθρώπους που πέθαναν στην τρομοκρατική επίθεση του 2017, έσπασε το πρωτόκολλο που συνιστά στους royals να μην αγκαλιάζουν τους πολίτες κι απλά να κάνουν μια χειραψία, όπως είχε κάνει και η Diana πολλά χρόνια πριν.

Ο δούκας συγκίνησε τους πολίτες όταν αποφάσισε να αγκαλιάσει έναν 66χρονο συνταξιούχο που είχε ενθουσιαστεί που τον γνώριζε από κοντά. Η στιγμή απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους κι έγινε viral με τον William να δείχνει ότι θέλει να είναι κοντά στους Βρετανούς ακριβώς όπως και η μητέρα του.

Ο William φαίνεται στη φωτογραφία να χαμογελά ενώ ο ηλικιωμένος άντρας κλαίει από συγκίνηση, αφού ήταν μια στιγμή που περίμενε για χρόνια. Ο πρίγκιπας πάντα προσέχει ώστε να είναι πιστός στο πρωτόκολλο αλλά αυτή τη φορά αποφάσισε να κάνει κάτι που δεν είναι αποδεκτό από το Παλάτι, αφού ο ίδιος ο άντρας του ζήτησε να τον πάρει αγκαλιά, ενώ η Kate δίπλα του χαμογέλασε εγκρίνοντας την ευγενική κίνηση. Δείτε στη madamefigaro.cy τις σχετικές εικόνες: 

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0177 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4302 s // Total time: 3.4479 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X