Θοδωρής Μαραντίνης: Η ανάγκη του να πάει σε ψυχολόγο μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού [βίντεο]


Θοδωρής Μαραντίνης: Η ανάγκη του να πάει σε ψυχολόγο μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού [βίντεο]

\"Ένιωθα ότι φταίω για τα πάντα\"

Στην τηλεοπτική εκπομπή "Kυψέλη", παραχώρησε συνέντευξη χθες, Τετάρτη, 11 Μαίου, ο Θοδωρής Μαραντίνης. 

Ο Έλληνας τραγουδιστής, μιλώντας για την προσωπική του ζωή έκανε αναφορά στην ανάγκη που ένιωσε στο παρελθόν να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία. 

Διαβάστε ακόμα: Θοδωρής Μαραντίνης: "Υπήρχαν στιγμές που το κομμάτι της έκθεσης της σχέσης με τη Σίσσυ ξέφυγε λίγο παραπάνω" [βίντεο]

Συγκεκριμένα ο Θοδωρής Μαραντίνης ανέλυσε τους λόγους που τον οδήγησαν να προβεί σε μια τέτοια κίνηση: "Μου έπεσαν πολλά πράγματα μαζί, γι’ αυτό ξεκίνησα ψυχοθεραπεία αλλά είναι μία διαδικασία που δεν τελειώνει ποτέ. Όταν ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία πήγα πολύ ενοχικά γιατί πήγα και είπε έχω πρόβλημα. Ένιωθα ότι φταίω για τα πάντα. Στην πρώτη μου συνεδρία ήμουν προβληματισμένος, αλλά άργησα να μπω σε συναίσθημα»

Kαι πρόσθεσε: "Ο δεύτερος άξονας για τον οποίο πήγα στον ψυχολόγο, γιατί ταυτίστηκε λίγο με τη γέννηση του πρώτου παιδιού. Τα παιδιά είναι μεγάλη ευθύνη και με τον ερχομό του γιου μου κατάλαβα ότι πρέπει πριν να λύσω τα θέματά μου για να μην τα περάσω στα παιδιά μου.Τώρα νιώθω αρκετά καλά, έχουν αλλάξει πάρα πολλά δεδομένα και θεωρώ ότι έχω βρω ένα δρόμο και μία κατεύθυνση που μου ταιριάζει περισσότερο και μακροπρόθεσμα θα λειτουργήσει καλύτερα". Δείτε το βίντεο από την εμφάνισή του πιο κάτω: 

Tags διασημοι,θοδωρής μαραντίνης,gossip,showbiz,celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4147 s (278 Queries.) // Parse time: 0.3681 s // Total time: 2.7828 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X