Nicola Peltz: Μας έδειξε από κοντά το νέο εκθαμβωτικό διαμαντένιο μονόπετρο της


Nicola Peltz: Μας έδειξε από κοντά το νέο εκθαμβωτικό διαμαντένιο μονόπετρο της

Η ηθοποιός αναβάθμισε το δακτυλίδι αρραβώνων της.

Η Nicola Peltz και ο Brooklyn Beckham παντρεύτηκαν στις 9 Απριλίου σε μια τελετή στο Palm Beach της Φλόριντα στο κτήμα της οικογένειάς της ηθοποιού.

Η Nicola μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε εικόνες δίνοντας μας μια πιο κοντινή ματιά στο νέο δαχτυλίδι αρραβώνων της.

Την Τρίτη, η 27χρονη σταρ του Bates Motel, η οποία παντρεύτηκε τον Brooklyn σε ένα λαμπερό wedding event, μοιράστηκε μια σειρά από selfies στο Instagram, δείχνοντας μας το αναβαθμισμένο δαχτυλίδι αρραβώνων και την βέρα της.

Το “Το δαχτυλίδι” είναι στην πραγματικότητα δύο, η γαμήλια βέρα της που είναι ένα σμαραγδένιο διαμαντένιο δαχτυλίδι αιωνιότητας συν το νέο της δαχτυλίδι αρραβώνων με ένα τεράστιο οβάλ διαμάντι.

Ο 23χρονος Beckham εμφανίστηκε επίσης σε μια από τις φωτογραφίες καθώς έβαλε το κεφάλι του πάνω από τον ώμο της συζύγου του ενώ και οι δύο κοιτάζονταν στον καθρέφτη.

Στην πρόσφατη εμφάνιση της Peltz που ήταν στο Met Gala 2022 στο οποίο παρευρέθηκε με τον σύζυγο της, φορούσε το συγκεκριμένο μονόπετρο αλλά κανείς δεν το διέκρινε στις φωτογραφίες.

Ο Brooklyn και η Nicola αρραβωνιάστηκαν τον Ιούλιο του 2020, αφού πρώτα δημοσιοποίησαν τη σχέση τους τον Ιανουάριο. Το ζευγάρι μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εβδομάδες αργότερα.

Το πρώτο δαχτυλίδι της Peltz ήταν emerald-cut diamond solitaire με pavé band. Δείτε στη madamefigaro.cy τις σχετικές εικόνες: 



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1713 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2176 s // Total time: 2.3888 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X