Shopping guide: 4+1 τάσεις που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου


Shopping guide: 4+1 τάσεις που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου

Οι επιλογές που ξεχωρίσαμε από την καινούργια συλλογή Tommy Hilfiger.

Τα τελευταία δύο χρόνια στη γκαρνταρόμπα μας έχει μονοπωλήσει το loungewear, casual και sporty ντύσιμο, ωστόσο, ήρθε η ώρα να κάνουμε μικρές αλλαγές…με μεγάλη όμως σημασία! Ζωηρά χρώματα, ιδιαίτερα υφάσματα και μοτίβα, basics with a twist, ανανεωμένο sportswear και επιστροφή πολλών ρετρό στοιχείων, είναι μεταξύ των τάσεων που θα αναβαθμίσουν το στυλ μας τους επόμενους μήνες και θα μας καθοδηγήσουν με αυτοπεποίθηση τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022. Από τα brands που είναι πάντα spot-on στις συλλογές που παρουσιάζει είναι φυσικά η TOMMY HILFIGER που στη νέα SS22 γυναικεία συλλογή της με τίτλο West Coast Prep, αγκαλιάζει και υποστηρίζει την ελευθερία και την εξερεύνηση, φέρνοντας τη φύση στην πόλη. Η νέα συλλογή έχει μία πιο casual, preppy αισθητική, ιδανική για το καθημερινό lifestyle, αλλά με μία πιο χαλαρή αίσθηση, ενώ παράλληλα χαρακτηρίζεται από παιχνιδιάρικες νότες.

Μετροφυλλώντας το look book της νέας συλλογής TOMMY HILFIGER, εντοπίσαμε τις 4+1 τάσεις που πρέπει να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας φέτος:

Φορέματα σε στυλ πουκαμίσου

Από τις βασικές τάσεις φέτος, καθώς τα φορέματα σε στυλ πουκαμίσου είναι ανάλαφρα, δροσερά, αέρινα και πιο πολύ στη μόδα από ποτέ! Μπορεί να φορεθεί από την πρωινή βόλτα ή το γραφείο, μέχρι σε μια βραδινή και επίσημη έξοδο. Τα φορέματα σε στυλ πουκαμίσου, γνωστά και ως shirt dresses, ποικίλουν τόσο σε μήκος, όσο και σε σχέδια ή prints. Υπάρχουν φορέματα μακριά, αλλά και μίνι που έχουν το κόψιμο του κλασσικού πουκαμίσου. Το πιο συνηθισμένο βέβαια shirt dress είναι το μίντι που τοσο αγαπάμε (ιδιαίτερα όταν έχει floral στοιχεία όπως στη συλλογή της TOMMY HILFIGER)!

Πουκάμισο old time classic

Το πουκάμισο είναι σίγουρα ένα διαχρονικό κομμάτι που πάντα θα παραμένει στη μόδα. Συνδυάζετε πολύ εύκολα με πολλά ντυσίματα και είναι απαραίτητο ρούχο για κάθε γυναίκα που θέλει να είναι chic. Φέτος, βλέπουμε πουκάμισα σε όλα τα χρώματα κυρίως έντονα, αλλά δύο κλασικά χρώματα που οπωσδήποτε πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας είναι το λευκό και το γαλάζιο. Παράλληλα, στα πουκάμισα της σεζόν μπαίνουν και πιο τολμηρά μοτίβα, που εάν συνδυαστούν με μονόχρωμο παντελόνι, φούστα κλπ. θα δώσουν έναν αέρα ανανέωσης στο overall look μας.

Μίντι φόρεμα & Μάξι φούστα

Στα must have κομμάτια της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας είναι η αγαπημένη σε όλες midi φούστα ή ένα maxi φόρεμα. Αποτελεί μία άκρως κολακευτική τάση για όλες τις γυναίκες και για όλους τους σωματότυπους. Πρόκειται για μία πολύ θηλυκή επιλογή που ταιριάζει σε πολλές περιστάσεις. Επιβάλλεται να διαθέτουμε μια πληθώρα επιλογών σε ιδιαίτερα χρώματα και μοτίβα!

Blazer

Τα τελευταία χρόνια, οι τάσεις που φαίνονται να βρίσκονται συχνά στην επικαιρότητα έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Αποτελούν ένα συνδυασμό θηλυκότητας και δυναμισμού, ένα σύγχρονο power dressing που έχει ως στόχο να κάνει τις γυναίκες να νιώσουν αυτοπεποίθηση με τα ρούχα που φορούν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι μία από τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022, η οποία είναι τα blazers και το business style. Το σίγουρο είναι πως τα blazers είναι ένα από τα must have κομμάτια της σεζόν. Ιδιαίτερα κατά τη μεταβατική περίοδο πρόκειται να μας φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμα, αφού αυτό το στυλ πανωφοριού είναι ιδανικό αφενός για τη θερμοκρασία της άνοιξης και αφετέρου θα μας βοηθήσουν να κάνουμε layering στα σύνολά μας.

Το καρό είναι το νέο μαύρο!

Υπάρχει κάτι το τρομερά γοητευτικό στο μοτίβο αυτό. Αν και είναι απόλυτα συνδεδεμένο με τα ’90s και το punk, το καρό είναι versatile. Μπορεί να είναι και casual αλλά και επίσημο παράλληλα. Εκεί αποδεικνύεται το versatility του και γι’ αυτό υπάρχει στη γκαρτναρόμπα μας. Το cool αλλά και διαχρονικό αυτό μοτίβο, φέτος, έχει την τιμητική του. Παίζοντας με τα μεγέθη, τις διαφορετικές αποχρώσεις και τους τρόπους χρήσης, μέσα από τις SS 2022 συλλογές, βλέπουμε την επάνοδο αυτού του print. Οι πλισέ καρό φούστες είναι από τα hit items της σεζόν και ένα φανταστικό κομμάτι για να εκπροσωπήσεις την τάση αυτή (ταιριάζει άψογα με ένα λευκό πουκάμισο και sneakers)!

Info: Η συλλογή Tommy Hilfiger SS22 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

Tags μόδα, Tommy Hilfiger


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2444 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3963 s // Total time: 2.6408 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X