Χριστίνα Κοντοβά: Ετοιμάζει τη βάφτιση της κόρης της και απαντάει στο ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης [βίντεο]


Χριστίνα Κοντοβά: Ετοιμάζει τη βάφτιση της κόρης της και απαντάει στο ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης [βίντεο]

\"Έχω σκεφτεί το κομμάτι του ρατσισμού\"

Ένα live μαζί με τη στενή της φίλη, Σίσσυ Χρηστίδου, είδαμε να κάνει, χθες, Δευτέρα, 9 Μαΐου, η Χριστίνα Κοντοβά, στο instagram.

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια συγκεκριμένα έδωσε όπως σχολίασε κάποιες απαντήσεις για την υιοθεσία, κάνοντας φυσικά αναφορά και στην κόρη της και βαφτιστικιά της παρουσιάστριας, Ada, προβαίνοντας μάλιστα σε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για την μικρούλα.

Η Χριστίνα Κοντοβά, αποκάλυψε τη βάπτιση που ετοιμάζει για την κόρη της αλλά και στα σχόλια ρατσισμού που είχε σκεφτεί, αλλά και το γεγονός πως στο παρελθόν είχε δύο ατυχείς εγκυμοσύνες.

Διαβάστε ακόμα: Χριστίνα Κοντοβά για την υιοθεσία της Adas: "Ευχαριστώ τον Θεό που είχα την ευκαιρία να ζήσω αυτή την εμπειρία" [βίντεο]

"Σε λίγο καιρό θα τη βαφτίσουμε, αυτή την περίοδο οργανώνουμε τη βάφτιση[...]Έχω σκεφτεί το κομμάτι του ρατσισμού. Στην αρχή σκεφτόμουν ότι το παιδί θα έχει ρατσισμό και είναι κοντό, χοντρό, οτιδήποτε. Τα παιδιά αντιμετωπίζουν ρατσισμό. Όταν άρχισα να έχω συναισθήματα για την Ada αυτό με φόβιζε όλο και πιο πολύ. Αυτά τα έλεγα πριν το γνωρίζω, το έβλεπα και λίγο τουριστικά.Η αλήθεια είναι ότι μέχρι σήμερα δεν το έχουμε αντιμετωπίσει και ούτε πρόκειται να την προετοιμάσω για κάτι τέτοιο. Θέλω να την προετοιμάσω να αγαπάει τον εαυτό της, να είναι σίγουρη για αυτό που είναι, να είναι γεμάτη από αγάπη. Πιστεύω ότι αν είναι δυνατό το παιδί, μπορεί να αντιμετωπίσει τον κόσμο".

Για το αν την ενδιαφέρει να χαρίσει στην Ada αδερφάκι, δήλωσε: "Δεν μας το έχει συζητήσει καθόλου και ελπίζω να μην το κάνει. Δεν ξέρω αν θα έμπαινα ξανά σε αυτή τη διαδικασία. Θα δούμε. Αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο ή να κάνω βιολογικό παιδί ή να υιοθετήσω ξανά. Αυτή τη στιγμή θέλω να απολαύσω το τώρα". Δείτε το live βίντεό τους πιο κάτω:

 

 

Tags Χριστίνα Κοντοβά, κόρη, ada, υιοθεσια, βαφτιση, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9707 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3739 s // Total time: 2.3446 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X