Μαρία Κορτζιά: Το στοργικό στιγμιότυπο με τον Σοφοκλή να αγκαλιάζει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα 


Μαρία Κορτζιά: Το στοργικό στιγμιότυπο με τον Σοφοκλή να αγκαλιάζει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα 

Η εικόνα που λατρέψαμε άμα τη εμφανίσει της στο timeline μας!   

Το δεύτερο μωράκι τους αναμένεται να υποδεχθούν τον προσεχές Ιούνιο, ο Πιέρος Σωτηρίου και η Μαρία Κορτζιά, με την εγκυμονούσα ραδιοφωνική παραγωγό να ανυπομονεί να δει την οικογένειά της να μεγαλώνει και τον γιο της, Σοφοκλή να γίνεται μεγάλος αδερφός. 

Διαβάστε ακόμα: Σωτηρίου - Κορτζιά: Εικόνες από το babyshower του δεύτερου παιδιού τους!

Η ίδια μοιράστηκε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου ο γιος της έχει ξαπλώσει στην κοιλίτσα της και την αγκαλιάζει. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της ερωτηθείσα να αναφερθεί στις αντιδράσεις του γιου της Σοφοκλή όσον αφορά στην εγκυμοσύνη της, είπε: “Ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει πολλά πράγματα. Χαϊδεύει λίγο, θα δώσει το φιλάκι του. Τώρα επειδή ήρθε και το ξαδερφάκι μας, πριν από πέντε μήνες, νιώθει ότι έχει έρθει κάτι καινούργιο μέσα στην οικογένεια αλλά όχι ότι αυτό είναι ένα νέο μωρό και θα έχει αδερφάκι. Είναι πράγματα που αργότερα θα τα καταλάβει”. Δείτε πιο κάτω τη σχετική εικόνα: 


 

Tags μαρια κορτζια, εγκυος, εγκυμοσύνη, σοφοκλης, κοιλιτσα, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8111 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3861 s // Total time: 2.1973 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X