Η νέα viral συνταγή του TikTok


Η νέα viral συνταγή του TikTok

Εσύ θα το δοκίμαζες;

Δεν είναι κοντά στα δικά μου γευστικά γούστα παρόλα αυτά είπα να δοκιμάσω, μόνο και μόνο από περιέργεια, την συνταγή που όλοι κάνουν στο TikTok και δεν είναι άλλη από αυτή με το αβοκάντο, το ζαχαρούχο γάλα και τον πάγο.

Μπορεί για εμάς να είναι κάτι που δεν τρώμε πότε αλλά στις Φιλιππίνες το γνωρίζουν εδώ και πολλά χρόνια καθώς το έχουν ως βασικό επιδόρπιο.  Η συνταγή αποτελείται από αβοκάντο, γάλα και πάγο αλλά ο καθένας το φτιάχνει αλλιώς, κάποιοι  χρησιμοποιούν εβαπορέ, άλλοι γάλα σκόνη.  Αν το γάλα δεν είναι αρκετά γλυκό ή το αβοκάντο όχι και τόσο τέλειο κάποιοι προσθέτουν και ζάχαρη ή κάποιο γλυκαντικό.

Υπάρχουν αρκετά βίντεο στο TikTok, αλλά το βίντεο της Anna Paul είναι αυτό που έκανε viral την συγκεκριμένη «συνταγή». Δες το βίντεο έγινε viral το οποίο έχει πάνω από 15 εκατομμύρια views και 15.000 σχόλια. 

Όπως σας είπα πιο πάνω, καθαρά από περιέργεια είπα να το δοκιμάσω και εγώ για να έχω την δική μου άποψη.  Νομίζω η αντίδραση μου στο τέλος του βίντεο τα λέει όλα!

Το δίδαγμα της ημέρας: Δοκίμασε κάτι που θες για να έχεις άποψη αλλά μην ακολουθήσεις μία τάση μόνο και μόνο επειδή έγινε viral στα social media.

Love,

K.

xx

Tags TikTok, Κλέλια Γιασεμίδου, Συνταγή, blog, viral


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0210 s // Total time: 0.0213 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X