Στον κόσμο της ΚΕΑΝ


Στον κόσμο της ΚΕΑΝ

Στην ΚΕΑΝ έρχεται ακόμα μια εποχή χυμοποίησης κυπριακών εσπεριδοειδών στο τέλος της.

Οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί: για τους σκοπούς της χυμοποίησης η ΚΕΑΝ αγοράζει μέχρι και 20,000 τόνους εσπεριδοειδών τον χρόνο από Κύπριους παραγωγούς! Απολαύστε λοιπόν μερικές φωτογραφίες από τη φετινή χυμοποίηση…

Οι Μάριος Κασάπης, Γενικός Διευθυντής, και Εύη Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Μάρκετινγκ της ΚΕΑΝ, μοιράζονται μαζί μας τις απόψεις τους για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Κύπρος σήμερα.

«Πρέπει να δούμε την κρίση σαν μια μεγάλη ευκαιρία. Εάν χρησιμοποιήσουμε την κρίση σαν μεγάλη ευκαιρία τότε θα ξανακτίσουμε το κράτος μας, θα ξανακτίσουμε την κοινωνία μας και θα ξαναφέρουμε εκείνη την ποιότητα που μας βοήθησε χρόνια να ευημερούμε. Αυτή η ποιότητα δεν έχει χαθεί, έχει απλά τραυματιστεί. Πρέπει επίσης να επενδύσουμε στο καλό ανθρώπινο δυναμικό της Κύπρου. Κοινωνία η όποια δεν επενδύει στους ανθρώπους της δεν έχει μέλλον. Εκείνο που χρειαζόμαστε είναι η συλλογική σοφία για να βρούμε τους τρόπους να βοηθήσουμε και τη νέα γένια, γιατί αυτή τη στιγμή τα νέα παιδιά νιώθουν απόγνωση. Σημαντικό κομμάτι της ανάπτυξης είναι και η συμβολή της εκπαίδευσης, της έρευνας και της καινοτομίας. Είναι πολύ σημαντικό και αναγκαίο να γίνει μια επένδυση στην εκπαίδευση και να της δοθεί η δυνατότητα να αναπτυχθεί».
Μάριος Κασσάπης, Γενικός Διευθυντής ΚΕΑΝ

«Είναι σημαντικό να υποστηριχτεί η κυπριακή βιομηχανία και τα κυπριακά προϊόντα. Όταν λέμε κυπριακά προϊόντα εννοούμε την καρδιά της κυπριακής οικονομίας πλέον. Γιατί;  Αγοράζοντας κυπριακά προϊόντα δημιουργείται ένα οικονομικός κύκλος που καταλήγει πίσω στον καταναλωτή. Πέραν από τους εργαζόμενους θα επωφεληθούν και ενδιάμεσα άλλες κυπριακές βιομηχανίες. Η αγορά κυπριακών προϊόντων, ιδιαίτερα αυτών που είναι από κυπριακές πρώτες ύλες, τροφοδοτεί τους κλάδους της γεωργίας στηρίζοντας καλλιεργητές και αγρότες. Η μεταποίηση σε βιομηχανικό επίπεδο δίνει δουλειά σε μια πλειάδα από ντόπιους επαγγελματίες και βιοτέχνες ως επίσης και προμηθευτές διαφόρων υλικών. Αυτός ο οικονομικός κύκλος τροφοδοτεί την καταναλωτική αλυσίδα και κρατά εύρωστες τις κυπριακές επιχειρήσεις για να συνεχίσουν να παράγουν. Σαν μέρος της κυπριακής κοινωνίας, κυπριακές εταιρείες σαν την ΚΕΑΝ προσφέρουν σε κοινωνικούς και φιλανθρωπικούς σκοπούς, στηρίζουν κοινωνικά προγράμματα και έχουν ρόλο στην περιβαλλοντική εκπαίδευση.»
Εύη Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Μάρκετινγκ ΚΕΑΝ

Tags κεαν, χυμος, Πορτοκαλι, φρούτα, εσπεριδοειδή


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1170 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3499 s // Total time: 3.4668 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X