Huile Prodigieuse: μυστικό ομορφιάς!


Huile Prodigieuse: μυστικό ομορφιάς!

To ξηρό λαδάκι Huile Prodigieuse: ένα ελιξίριο απόλαυσης, γοητείας και αποτελεσματικότητας. 

To Huile Prodigieuse αποτελεί μια θρυλική και μοναδική θεραπεία: θρέφει, αναδομεί και απαλύνει πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Είναι ένας εθισμός για πολλές γυναίκες και διασημότητες σε όλο τον κόσμο. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους: κάθε 6 δευτερόλεπτα αγοράζεται ένα Huile Prodigieuse σε όλο τον κόσμο. Ένα αδιαμφισβήτητο θρυλικό προϊόν το οποίο είναι πλέον το πρώτο σε πωλήσεις προϊόν σώματος στο φαρμακείο στη Γαλλία.

Huile Prodigieuse: Μια ατέλειωτη πηγή από μυστικά ομορφιάς για όλο το σώμα
Για ένα καταπληκτικό πρόσωπο
Ενισχύστε την ποιότητα της καθημερινής φροντίδας προσώπου με το Huile Prodigieuse. Αναμείξτε την ενυδατική σας κρέμα με λίγο Huile Prodigieuse στην παλάμη των χεριών σας και εφαρμόστε με απαλές κινήσεις.
Για βελούδινο δέρμα
Εφαρμόστε στους ώμους, το ντεκολτέ και τα χέρια.  Για να τελειοποιήσετε την υφή της επιδερμίδα σας με ένα απλό βήμα, το Huile Prodigiuese αποτελεί το ιδανικό προϊόν.
Για τονισμένα πόδια
Με κινήσεις προς τα πάνω, κάντε μασάζ με Huile Prodigieuse ή  απλώς εφαρμόστε στα πόδια σας για να τους δώσετε μια μεταξένια όψη.  Η απαλή βελούδινη λάμψη του καλύπτει όμορφα τις ατέλειες του δέρματος.
Για ένα αστραφτερό χαμόγελο
Μια σταγόνα  Huile Prodigieuse αρκεί για να σας προσφέρει μια τονωτική και θρεπτική περιποίηση. 
Για τέλεια μαλλιά
Το μυστικό για ένα «αθώο» στέγνωμα μαλλιών.  Ψεκάστε τη βούρτσα των μαλλιών σας με λίγο Huile Prodigieuse. Τα μαλλιά σας θα έχουν καλύτερο έλεγχο και θα φαίνονται πιο λαμπερά.
Το μυστικό στα φυσικά μαλλιά
Για φυσικά ελαφρά κυματιστά μαλλιά, ψεκάστε λίγο Huile Prodigieuse στην παλάμη των χεριών σας και μετά στα στεγνά μαλλιά, κάντε μασάζ και τρίψτε τα.
Και για ακόμη μεγαλύτερη ευχαρίστηση.
Προσθέστε λίγες σταγόνες Huile Prodigieuse στο μπάνιο σας και αφήστε τον εαυτό σας να αφεθεί στο αισθησιακό του άρωμα.  Απολαύστε χαλαρωτικές στιγμές  απλώνοντας το Huile Prodigieuse σε όλο σας το σώμα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε «ξεχασμένες περιοχές» όπως οι αστράγαλοι, τα μπράτσα και οι αγκώνες.

Huile Prodigieuse dry oil 100ml: 32.80€
Huile Prodigieuse dry oil 50ml: 19.20€
Huile Prodigieuse dry oil golden 100ml: 42.70€
Huile Prodigieuse dry oil golden 50ml: 26.55€

NUXE, ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ
Διατίθεται στα Φαρμακεία

Tags Huile Prodigieuse, nuxe, λάδι, Σώμα, μαλλιά, προσωπο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3385 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4141 s // Total time: 2.7526 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X