Ashley Graham: Ποζάρει ημίγυμνη και μας δείχνει τις ραγάδες της μετά τη γέννα των διδύμων


Ashley Graham: Ποζάρει ημίγυμνη και μας δείχνει τις ραγάδες της μετά τη γέννα των διδύμων

Το μοντέλο είναι περήφανο για το σώμα του.  

Μανούλα για δεύτερη φορά έγινε η Ashley Graham τον Ιανουάριο του 2022, το διάσημο μοντέλο είχε ανακοινώσει τη εγκυμοσύνη της στις 13 Ιουλίου ανεβάζοντας στο Instagram μια φωτογραφίας της που έδειχνε ότι είναι έγκυος, γράφοντας στη λεζάντα “ο τελευταίος χρόνος ήταν γεμάτος από μικρές εκπλήξεις, μεγάλες απώλειες, οικεία ξεκινήματα και νέες ιστορίες. Μόλις ξεκινώ να επεξεργάζομαι και να γιορτάζω το τι σημαίνει αυτό το νέο κεφάλαιο για εμάς”.

Η Ashley Graham και ο σύζυγός της, Justin Ervin έχουν ακόμη ένα γιο, τον Isaac Menelik Giovanni που είναι 2 χρονών ενώ πρόσφατα μοιράστηκε την πρώτη της φωτογραφία με τα δίδυμα αγοράκια της μετά τη γέννα αποκαλύπτοντάς μας τα ονόματα τους.

“Malachi & Roman” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας προσθέτοντας πως “τα αγόρια μου υπήρξαν οι μεγαλύτεροι δάσκαλοί μου και μου υπενθυμίζουν ότι μπορώ να κάνω δύσκολα πράγματα. Αυτό δεν ήταν εύκολο αλλά αξίζει τόσο πολύ. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχω τρία παιδιά. Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας το ταξίδι της γέννας και της λοχείας”. Η Graham έχει αποκτήσει ακόμα ένα γιο με τον σύζυγό της, τον Isaac που είχε γεννηθεί στις αρχές του 2020.

Το διάσημο plus size μοντέλο είναι από τις γυναίκες που λατρεύουν το σώμα τους και θέλουν να κάνουν όλες τις γυναίκες να αγαπήσουν τον εαυτό τους, όπως τους αξίζει άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που κάνει body positive αναρτήσεις.

Μια από αυτές και η χθεσινή όπου ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια ημίγυμνη φωτογραφία όπου μας δείχνει την κοιλιά της μετά την εγκυμοσύνη ενώ σε μια δεύτερη φωτογραφία δείχνει από κοντά τις ραγάδες που έχει αποκτήσει τρεις μήνες μετά τον τοκετό. Η 34χρονη έγραψε στη λεζάντα “Γειά σου νέα κοιλιά, περάσαμε πολλά. Σε ευχαριστώ”. Δείτε στη madamefigaro.cy τη σχετική ανάρτηση. 
 

Tags ASHLEY GRAHAM, μοντελο, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0724 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3882 s // Total time: 3.4606 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X