Cristiano Ronaldo: Αφιέρωσε το γκολ στον νεογέννητο γιο του που “έφυγε” [εικόνα & βίντεο]


Cristiano Ronaldo: Αφιέρωσε το γκολ στον νεογέννητο γιο του που “έφυγε” [εικόνα & βίντεο]

Το συγκινητικό στιγμιότυπο από τον πρώτο αγώνα του ποδοσφαιριστή μετά την οικογενειακή δύσκολη στιγμή που βίωσαν.  

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής τους βίωσαν πρόσφατα ο Cristiano Ronaldo και η Georgina Rodriguez όταν το ένα από τα δίδυμα μωρά τους “έφυγε” μετά τον τοκετό. 

Διαβάστε ακόμα: Cristiano Ronaldo: Το χειροκρότημα των οπαδών ως ένδειξη συμπαράστασης σε εκείνον και στην οικογένεια του [βίντεο]

Ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στις επαγγελματικές του δραστηριότητες εμφανώς καταβεβλημένος και μάλιστα στον αγώνα της Manchester United κόντρα στην Arsenal σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο, πετυχαίνοντας το 100ο του γκολ στην Premier League.

Ο άσσος της United αφιέρωσε το γκολ αυτό στον γιο του που “έφυγε” από τη ζωή, σηκώνοντας τον δείκτη του χεριού του στον ουρανό προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στους φιλάθλους. Αξίζει να σημειωθεί πως και σε αυτόν τον αγώνα, όπως και τις προάλλες στον αγώνα κόντρα στη Liverpool, οι οπαδοί ως ένδειξη συμπαράστασης χειροκρότησαν στο 7ο λεπτό του παιχνιδιού, τον αριθμό που φέρει ο Cristiano Ronaldo στη φανέλα του. Δείτε πιο κάτω το σχετικό στιγμιότυπο από τον αγώνα και την εικόνα που μοιράστηκε  ίδιος στο instagram: 


 

Tags cristiano ronaldo, georgina rodriguez, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1207 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5484 s // Total time: 2.6691 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X