Ανδρομάχη: Τα τρυφερά στιγμιότυπα της εκπροσώπου μας στην Eurovision με τον σύντροφό της


Ανδρομάχη: Τα τρυφερά στιγμιότυπα της εκπροσώπου μας στην Eurovision με τον σύντροφό της

Full in love το κορίτσι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού στο Τορίνο.  

Σε πυρετώδεις ετοιμασίες βρίσκεται η Ανδρομάχη Δημητροπούλου, καθώς είναι η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη φετινή Eurovision με το τραγούδι Ela.

Η νεαρή τραγουδίστρια, διανύει μία πολύ δημιουργική περίοδο της ζωής της, καθώς είναι ένα από τα πιο λαμπερά νέα πρόσωπα του ελληνικού πενταγράμμου και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τη φωνή αλλά και τη σκηνική της παρουσία. Η ερμηνεύτρια ήδη πραγματοποιεί πολύ προσεγμένα βήματα και συνεργάζεται με πολύ σημαντικούς ανθρώπους της δισκογραφίας. 

Ταυτόχρονα όμως, περνάει μία πολύ όμορφη φάση και την προσωπική της ζωή, καθώς εδώ και λίγους μήνες έχει βρει και πάλι τον έρωτα, και πρόσφατα μάλιστα, πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε μαζί με τον αγαπημένο της στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση. Το ερωτευμένο ζευγάρι διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις επιτυχίες της τραγουδίστριας, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς δεν έλειψαν τα τρυφερά τετ α τετ και τα παθιασμένα φιλιά. Δείτε στην πιο κάτω gallery τα σχετικά στιγμιότυπα του NDP που δημοσίευσε το tlife.gr: 

Πηγή: tlife.gr 
 

Tags ανδρομάχη δημητροπούλου, eurovision, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, συντροφοσ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6512 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4224 s // Total time: 3.0736 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X