Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τρίτη 26 Απριλίου 2022; 


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τρίτη 26 Απριλίου 2022; 

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 

Κριός

Η διάθεση πολλών εκπροσώπων του ζωδίου σας θα είναι επιθετική. Αυτή ωστόσο θα είναι η ιδανική στάση για την κατάκτηση νέων στόχων σταδιοδρομίας ή για την κατατρόπωση ενός πιθανού αντίπαλου σας. Τα αθέμιτα μέσα καλό είναι να αποφεύγονται, καθώς και η χειραγώγηση των άλλων. Τις βραδινές ώρες δώστε προσοχή στα στενά μέλη της οικογένειας σας.

Ταύρος

Μην απαντάτε σε προκλήσεις και μην ασχολείστε με τα μικρά και ασήμαντα πράγματα της ζωής. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να χαλαρώσει, πιστέψτε στις ικανότητες σας και να προχωρήσετε σταθερά για την κατάκτηση του ονείρου σας. Η μέρα μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά θετική, εάν θελήσετε να την αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τις βραδινές ώρες ευνοούνται οι ρομαντικές επαφές. 

Δίδυμοι

Ζητήματα καρδιάς θα σας απασχολήσουν κατά τη διάρκεια της μέρας και θα πρέπει να προσπαθήσετε να βγάλετε αντικειμενικά συμπεράσματα για την σχέση ή το γάμο σας. Εάν έχει τελματώσει, ή θα βρείτε τρόπο να την αναζωογονήσετε, ή θα αποδεχτείτε το ναυάγιο και θα αποχωρήσετε. Ωστόσο, πριν κάνετε οτιδήποτε δραστικό, βεβαιωθείτε ότι δεν παίρνετε την όποια απόφαση βιαστικά, γιατί πιθανόν να μην υπάρχει πισωγύρισμα…

Καρκίνος

Αντικειμενικότητα και αυτοκυριαρχία απαιτείται στις κινήσεις σας. Διαφορετικά θα βλάψετε τις σχέσεις σας και κινδυνεύετε να απομακρύνετε από κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα. Για να κατακτήσετε την κορυφή σ΄ αυτό που κάνετε θα πρέπει να αφιερώσετε πολύ ενέργεια, σοβαρή σκέψη, πρωτοτυπία και καλή οργάνωση. Ένα ξαφνικό γεγονός σας βγάζει έξω από τα καθιερωμένα…

Λέων

Δεν είναι κακό, ειδικά σήμερα, να βάλετε το δικό σας συμφέρων και τις ανάγκες σας, πάνω από τις ανάγκες των άλλων. Κάποιες στιγμές θα πρέπει να λέτε «όχι», ειδικά εάν πρόκειται να περιφρουρήσετε τα δικά σας συμφέροντα. Εάν θεωρήσετε ότι χρειάζεστε ξεκούραση και χαλάρωση, αυτό ακριβώς να κάνετε, χωρίς να καταπιέζεστε. Αφήστε στην άκρη υπολογιστές και κινητά για λίγο, και εάν θέλετε να έχετε κόσμο γύρω σας, επιλέξτε τουλάχιστον να βρεθείτε με αυτούς που σας χαλαρώνουν και σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα.

Παρθένος

Κατά παράδοση διατηρείτε καλές σχέσεις με τους γύρω σας, ενώ δεν αρνείστε εύκολα να προσφέρετε την βοήθεια σας στους ανθρώπους σας που την χρειάζονται. Σήμερα ίσως χρειαστεί να στηρίξετε ένα δικό σας άτομο να ξεπεράσει κάποιες δυσκολίες. Είναι μια καλή μέρα για να λύσετε εκκρεμείς οικογενειακές υποθέσεις. Η ευγένεια και η γενναιοδωρία του χαρακτήρα σας θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της μέρας.

Ζυγός

Με το ξεκίνημα της μέρας το μυαλό σας θα βρίσκεται σήμερα στο σχόλασμα και την ξεκούραση. Ίσως η ανάγκη για χαλάρωση να υπαγορεύεται από τον καταπονημένο σας οργανισμό. Επικοινωνήστε χαλαρά με τους αγαπημένους σας και κάντε περιπάτους στον καθαρό αέρα. Για εσάς που δεν μπορείτε ωστόσο να εγκαταλείψετε τη δουλειά σας, συνιστάται να εργαστείτε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Σκορπιός

Με αυξημένη τη γοητεία σας μπορείτε να κερδίσετε τον ερωτικό σας σύντροφο ή να κάνετε μια ευχάριστη κοινωνική εμφάνιση. Ωστόσο επικοινωνιακά είναι μια δύσκολη μέρα. Κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις κάνουν το κλίμα ακόμη πιο βαρύ… Δεν χρειάζονται όμως ηττοπάθειες!  Μια αλλαγή σας συγκινεί και ας προκαλεί διάφορα συναισθήματα. Ωστόσο υπάρχει ασάφεια, αοριστία και υποσχέσεις απραγματοποίητες που θα πρέπει να προσέξετε!

Τοξότης

Αποφύγετε τις ορθολογιστικές σκέψεις κατά τη διάρκεια της μέρας και μάθετε να σέβεστε τα συναισθήματα των γύρω σας, που προς στιγμή μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ισορροπημένοι συναισθηματικά. Αναφορικά με τα συναισθηματικά σας, εάν είστε μόνοι και αναζητάτε το άλλο σας μισό, μην απογοητεύεστε εύκολα από μια γνωριμία, γιατί μπορεί να κρύβεται κάτω από το προσωπείο το άτομο των ονείρων σας. Οι βραδινές ώρες προφέρονται γενικά για ευχάριστες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. 

Αιγόκερως

Μέσα από μια κοινωνικού τύπου επίσκεψη βγαίνουν ευχάριστα νέα και υπάρχουν κάποιες υποσχέσεις που να αφορούν την επαγγελματική σας ενασχόληση. Σας δίνονται υποσχέσεις, που όμως αυτή την φορά θα πραγματοποιηθούν σε μικρό βάθος χρόνου! Προσέξτε όμως τις κινήσεις σας σε θέματα επενδύσεων! Μην υπόσχεστε πράγματα που εκ των πραγμάτων δεν μπορείτε να εκπληρώσετε. 

Υδροχόος

Σε μια αγορά που σκοπεύετε να προβείτε, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο συνιστάται να αφιερώσετε χρόνο για να αναζητήσετε νέες ιδέες, με στόχο τον δυνητικό εμπλουτισμό των δραστηριοτήτων σας. Απαγορεύονται σήμερα τα επικίνδυνα αθλήματα, τα τυχερά παιχνίδια και οτιδήποτε μπορεί να έχει υψηλό ρίσκο τραυματισμών ή οικονομικών απωλειών.Υπάρχει επίσης η πιθανότητα, η μέρα να φέρει κάποιες ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια της περιουσίας σας.

Ιχθείς

Η μέρα υπόσχεται επιτυχία και αρκετή χαρά, φίλοι Ιχθείς ! Τα θαύματα δεν είναι καθόλου απίθανα σήμερα! Η καριέρα αλλά και τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν θετική εξέλιξη χωρίς να απαιτηθεί ιδιαίτερη προσπάθεια από την πλευρά σας

 

Πηγή: thebestgr/Αλίντα Κανάκη

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1557 s (247 Queries.) // Parse time: 0.6172 s // Total time: 3.7729 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X