Βασιλική Χατζηαδάμου: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και μόλις εξομολογήθηκε [εικόνα]


Βασιλική Χατζηαδάμου: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και μόλις εξομολογήθηκε [εικόνα]

\"Πέρασε ένας χρόνος ιδιαίτερα δύσκολος...υπήρξα σε αυτοπεριορισμό εξαιτίας....\"

Μια άκρως συγκινητική ανάρτηση έκανε στον λογαριασμό της στο instagram, το μεσημέρι της Τετάρτης, 20 Απριλίου, η Βασιλική Χατζηαδάμου. 

Η Κύπρια παρουσιάστρια συγκεκριμένα, για πρώτη φορά μοιράστηκε μαζί μας το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, και κατάφερε να μας αγγίξει με τα λεγόμενα της. 

Διαβάστε ακόμα: Βασιλική Χατζηαδάμου: Εικόνες από το φαντασμαγορικό ταξίδι της στο Dubai

Χαρακτηριστικά στη λεζάντα του post της, εξομολογήθηκε τα ακόλουθα: "Πέρασε ένας χρόνος ιδιαίτερα δύσκολος... Πέραν των δύσκολων συνθηκών της πανδημίας υπήρξα σε αυτοπεριορισμό εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας. Χωρίς δουλειά, χωρίς μουσική με περιορισμένη κοινωνική δραστηριότητα.Δεν συνηθίζω να γράφω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τώρα ομως επιβάλλεται. Θέλω μέσα απ' την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους εσάς που ήσασταν ουσιαστικά δίπλα μου. Ακόμα και έξω απο την πόρτα του χειρουργείου. Εισέπραξα απίστευτη αγάπη και ενδιαφέρον είτε μέσω μηνυμάτων είτε μέσω τηλεφώνου και το κυριότερο μέσα από τις προσευχές σας!!! Με την αγάπη μπορουν να ξεπεραστούν πολλά εμπόδια.Σας ευχαριστώ απεριόριστα. Εύχομαι κάθε καλό σε όλους και η Ανάσταση του Κυρίου να κρατά ζεστές τις καρδιές μας".

Tags διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, βασιλική Χατζηαδάμου, υγεια, πρόβλημα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2044 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3664 s // Total time: 2.5708 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X