Η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο και το αποκάλυψε η ίδια on air!


Η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο και το αποκάλυψε η ίδια on air!

Τι θα πει στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ όταν τον δει από κοντά;   

Η σχέση του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά βάλλεται το τελευταίο διάστημα κυρίως μετά τις επανειλημμένες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ on camera που υπονοεί ξεκάθαρα πως υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και τη συμπαίκτριά του, Σοφιάννα. 

Η σύντροφος και μέλλουσα σύζυγος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης, 20 Απριλίου στην εκπομπή “Ποιος είναι Πρωινιάτικα” και αποκάλυψε πως σύντομα θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο για το έπαθλο επικοινωνίας με τους συντρόφους των παικτών και θα ήθελε να συνομιλήσει με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ προκειμένου να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση.

Θα ετοιμάσω βαλίτσες εγώ για έπαθλο επικοινωνίας συντρόφων. Είναι θέμα χρόνου να παραβρεθώ. Όταν γίνει αυτό εγώ θα βάλω καφέ και θα του τα πω. Αυτό δείχνει μέχρι που μπορεί να φτάσει για τα λεφτά ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Εγώ λυπάμαι που υπάρχουν τέτοιο άνθρωποι και που προβάλλονται και μπορεί να δημιουργήσουν διάφορες υπόνοιες και θίγουν.

Εγώ έχω δουλέψει στα media και μπορώ να το διαχειριστώ αυτό. Γνωρίζω τι μπορεί να συμβαίνει. Αν ήταν μια άλλη κοπέλα που δεν είχε να κάνει με τον χώρο των media δε ξέρω τι θα μπορούσε να της έχει συμβεί… Δηλαδή έχω μπει σε μια διαδικασία να βάλλομαι από μια κατάσταση, αλλά να μην αφήνω τίποτα να με επηρεάσει”, είπε χαρακτηριστικά. 
 

Tags μαρια αντωνα, Άρης Σοϊλέδης, κωνσταντινος εμμανουηλ, διασημοι, survivor, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2623 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2979 s // Total time: 2.5602 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X