Κυτταρίτιδα & Ενυδάτωση: Η σωστή φροντίδα σώματος ενόψει καλοκαιριού


Κυτταρίτιδα & Ενυδάτωση: Η σωστή φροντίδα σώματος ενόψει καλοκαιριού

Τα προϊόντα που δεν θα αποχωρίζεσαι όλο το καλοκαίρι.

Μπήκαμε για τα καλά σε καλοκαιρινή περίοδο και αυτό που ψάχνει η κάθε γυναίκα είναι προϊόντα και θεραπείες που θα τη βοηθήσουν να απαλλαγεί από την κυτταρίτιδα. Πέραν όμως από την ενοχλητική όψη «φλούδας πορτοκαλιού», η επιδερμίδα μας την καλοκαιρινή περίοδο χρειάζεται και έξτρα ενυδάτωση, γι΄ αυτό η απολέπιση και τα ενυδατικά προϊόντα πρέπει να ενταχθούν στην καθημερινή φροντίδα.

Τις λύσεις όμως στα προβλήματα αυτά της έχει η Collistar, η οποία ως πρωτοπόρος στα Ιταλικά Perfumeries, προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων φροντίδας σώματος, ultra-avant-garde ενώ φέτος, στην υφιστάμενη γκάμα των προϊόντων της έρχεται να προστεθεί μια νέα επαναστατική θεραπεία, για να κάνει ακόμα πιο αποτελεσματική την προετοιμασία του σώματος μας για το καλοκαίρι.

Εξατομικευμένη τοπική θεραπεία με επιδέσμους – Το προϊόν που πρέπει να αποκτήσεις οπωσδήποτε!

Η Collistar παρουσιάζει την Reshaping Draining Wraps + Reshaping Draining Solution, μια νέα επαναστατική επαγγελματική θεραπεία στη μορφή επαναχρησιμοποιήσιμων επιδέσμων για το σπίτι, 3 δράσεων: καταπολέμηση της κατακράτησης των υγρών, του τοπικού συσσωρευμένου λίπους και της κυτταρίτιδας τόσο σε πόδια όσο και σε γλουτούς, γοφούς, κοιλιά και μπράτσα.

Η υψηλή συγκέντρωση αλατιού της νεκράς θάλασσας αλλά και του Sardinian Fleur De Sel στο προϊόν, δίνει ένα γρήγορο αποτέλεσμα αποστράγγισης, βοηθώντας στην απαλλαγή από τα περιττά υγρά. Το ginger, η centella asiatica, η εσκίνη και η καφεΐνη δίνουν τον αποστραγγιστικό, ανορθωτικό, αναμορφωτικό, λιπολυτικό και τονωτικό ρόλο στο προϊόν. Άμεσο αποτέλεσμα μείωσης του τοπικού συσσωρευμένου λίπους, ενώ σταδιακά οι περιοχές που θεραπεύονται εμφανίζονται πιο σφριγηλές και ελαστικές. Διατίθεται και συσκευασία με φακελάκια για επαναληπτικές χρήσεις και καλύτερα αποτελέσματα.

 

  • Reshaping draining wraps [2 έτοιμοι για χρήση επίδεσμοι + 1 φακελάκι 100 ml Reshaping Draining Solution]
  • Reshaping draining solution [4 φακελάκια 100 ml Reshaping Draining Solution]

Χρησιμοποιήστε τα Reshaping Draining Wraps μόνα τους ή με τα ανάλογα προϊόντα περιποίησης σώματος Collistar που θα σας προσφέρουν την εξατομικευμένη θεραπεία που χρειάζεστε. 

5 προϊόντα αποκλειστικά για την κυτταρίτιδα

#1. Το Anticellulite Cryo-Gel με ενισχυμένη φόρμουλα είναι ένας νέος συνδυασμός δραστικών συστατικών για μια σφαιρική στρατηγική κατά της κυτταρίτιδας.
Κρύο Αποτέλεσμα: Δημιουργεί μια αίσθηση ελαφρότητας, κυρίως στα πόδια.
Αρωματοθεραπεία: Τα αιθέρια έλαια δημιουργούν μια αίσθηση ευεξίας.
Ενισχυμένη δράση ανόρθωσης: Τα φυτικά Alpha-hydroxy οξέα ανυψώνουν το δέρμα και μειώνουν τις ατέλειες.
Το Centella Asiatica διασφαλίζει ότι το δέρμα ανυψώνεται με την πάροδο του χρόνου.
Ενισχυμένη δράση κατά της κυτταρίτιδας με ροζ πιπέρι και καφεΐνη:
• περιορίζουν το σχηματισμό ώριμων λιποκυττάρων
• αποτρέπουν τη συσσώρευση νέων λιπιδίων
• βοηθούν στην απαλλαγή από το υπάρχον λίπος. 
Τα φυτικά εκχυλίσματα συνδυάζονται με εκχύλισμα πράσινου καφέ που έχει υποστεί ζύμωση, για να σταματήσει η συσσώρευση υγρών.

#2. Το Anticellulite Draining Gel-Mud είναι μια καθημερινή θεραπεία που δεν ξεπλένεται και συνδυάζει τα οφέλη της λάσπης κατά της κυτταρίτιδας και την εξαιρετική αποτελεσματικότητα της τεχνολογίας Slim-Drone® η οποία κατευθύνεται στο στόχο της, σαν drone, χτυπώντας στην καρδιά των λιποκυττάρων.

Αδυνάτισμα/Κατά της κυτταρίτιδας: Το Slim-Drone® περιέχει ένα ισχυρό λιποδιαλυτικό ενεργό συστατικό το οποίο ελευθερώνει μέσα στα λιπώδη κύτταρα.

Αποστράγγιση και αποτοξίνωση: η λευκή λάσπη και η εσκίνη βοηθούν στην αφαίρεση της περίσσειας υγρών και τοξινών.

#3. Η Anticellulite Thermal Cream προσφέρει ενισχυμένη δράση κατά της κυτταρίτιδας. Τα θαλάσσια φύκια και τα εκχυλίσματα φυτών εγγυώνται στοχευμένη δράση καταπολέμησης των τοπικών αποθεμάτων λίπους.

Ενισχυμένη συσφικτική δράση. Ο συνδυασμός του εκχυλίσματος της καστανιάς και των φυτικών ελαίων προσφέρει τονικότητα και ελαστικότητα στο δέρμα. Το ιαματικό και θαλασσινό νερό αναζωογονούν τους ιστούς. Αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας. Το Fomblin HC® 25 διατηρεί τα ενεργά συστατικά παρατείνοντας τη δράση τους.

#4. Οι Attivi Puri Anticellulite Capsules έχουν δράση αποστράγγισης. Οι κάψουλες μιας χρήσης περιέχουν τα δύο πιο αποτελεσματικά δραστικά συστατικά κατά της κυτταρίτιδας: καφεΐνη και εσκίνη στην καθαρότερη μορφή τους. Απαλλαγμένες από νερό και συντηρητικά, μπορούν να διατηρούνται άθικτες μέχρι να χρησιμοποιηθούν.

14 καψούλες

#5. Η Anticellulite ‘Slimming’ Superconcentrate Night είναι το πρώτο προϊόν με φόρμουλα διπλής δράσης, κατά της κυτταρίτιδας και θεραπεία αδυνατίσματος κατά τη διάρκεια της νύκτας. Χάρη στην υψηλή συγκέντρωση θαλασσινού αλατιού και το αποκλειστικό Cell-Nocturne System®, η επαναστατική φόρμουλα χρησιμοποιεί τους βιορυθμούς του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύκτας για να ανασχηματίσει το δέρμα και να καταπολεμήσει την επίμονη κυτταρίτιδα.

Προετοιμάστε σωστά το δερμα σας

Η Collistar ως σχεδιαστής της ασυναγώνιστης σειράς Talasso-Scrub, δημιούργησε πέντε αποκλειστικά προϊόντα απολέπισης που περιέχουν διαφορετικούς τύπους θαλάσσιων αλάτων και αιθέριων ελαίων συνδυάζοντας και χρησιμοποιώντας τα οφέλη της θάλασσας (θαλασσοθεραπεία) και τα καθαρότερα αιθέρια έλαια (αρωµατοθεραπεία).

• Energizing Talasso-Scrub
• Anti-Water Talasso-Scrub
• Anti-Age Talasso-Scrub
• Firming Talasso-Scrub
• Toning Talasso-Scrub

Ενυδάτωσε το ξηρό ή αφυδατωμένο δέρμα

Επιλέξτε το προϊόν που ταιριάζει καλύτερα στον τύπο και τις ανάγκες του δέρματός σας.

Η Deep Moisturizing Fluid είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Η Sublime Melting Milk απευθύνεται για το ξηρό δέρμα.

Για πολύ ξηρό δέρμα επέλεξε την Sublime Melting Cream

Τέλος στο χαλαρό δέρμα

Η Intensive Firming Cream Plus είναι μια μοναδική θεραπεία που χρησιμοποιεί τα βλαστοκύτταρα βουκαμβίλιας και το εκχύλισμα από άνθη ροδιάς για την ενεργοποίηση της σύνθεσης κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος για μια εξαιρετικά έντονη σύσφιξη. Η ασύγκριτη υφή της, πλούσια και εξαιρετικά απαλή, απορροφάται γρήγορα και είναι ιδανική για μασάζ.

Το Precious Body Oil συνδυάζει την τεχνογνωσία της Collistar με τις ιδιότητες των επιλεγμένων λαδιών ayurvedic (σουσάμι, neem και damask τριαντάφυλλο) για να προσφέρει σύσφιξη, θρέψη και τόνωση του σώματος. Το σαφράν ενισχύει τη χαλαρωτική δράση του λαδιού ενώ το τζίντζερ διεγείρει τη μικροκυκλοφορία. Ένα ενεργό εκχύλισμα βανίλιας δημιουργεί μια ευχάριστη ζεστή αίσθηση. Ιδανικό για μασάζ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο και στα μαλλιά.

Η Ultra-Lifting Anti-Age Body Cream έρχεται με εντελώς ανανεωμένη φόρμουλα και επαναφέρει τη νεότητα του σώματος, χάρη στη φόρμουλά της που ανασυνθέτει, λειαίνει και ανορθώνει το δέρμα. Προσφέρει έντονη δράση κατά της γήρανσης, ανανεώνει το δέρμα αφήνοντάς το τέλειο και φωτεινό.

Τοπικό συσσωρευμένο λίπος 

H Attivi Puri® Two-Phase Sculpting Concentrate συνδυάζει την αποστραγγιστική και λιποδιαλυτική δράση των θαλάσσιων φυκιών και πεπτιδίων σε μια θεραπεία σοκ κατά του τοπικού συσσωρευμένου λίπους. Λόγω της εξαιρετικής του υφής απορροφάτε σε δευτερόλεπτα, επιτρέποντάς σας να ντυθείτε αμέσως. Αποτελεσματικό από μόνο του αλλά και ιδανικό όταν χρησιμοποιείται με τις υπόλοιπες θεραπείες αδυνατίσματος και θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας.

Η High-Definition Slimming Cream είναι μια θεραπεία που συνδυάζει εξαιρετικά αποτελέσματα με μια ευχάριστη αίσθηση μιας εύκολα απορροφούμενης υφής. Μια πολυ-δραστική φόρμουλα η οποία αδυνατίζει, συσφίγγει και τονώνει, χάρη σε ένα μείγμα ιταλικής Σπιρουλίνας και Ganoderma Lucidum, καθώς και στα ενεργά λιποδιαλυτικά συστατικά και συστατικά αποστράγγισης, βιταμίνες και πούδρες. Η κρέμα αφήνει αμέσως το δέρμα απαλό, ομοιόμορφο και τέλειο.

Δέρμα που έχει χάσει την ελαστικότητα του

H εξαιρετική σύνθεση της Revitalizing Elasticizing Oil-Cream συνδυάζει την λεπτόρρευστη υφή μιας υγρής κρέμας και την πλούσια υφή ενός επιλεγμένου μείγματος εξαιρετικών ελαστικών και επιδιορθωτικών ελαίων. Το εκχύλισμα Lake Garda Citron, εμπλουτισμένο με Βιταμίνη C, προσφέρει μια λαμπερή και αναζωογονητική δράση. Ιδανικό για ξηρό και πολύ ξηρό δέρμα.

Τα τρία συστατικά που είναι απαραίτητα για την ελαστική επιδερμίδα: ελαστίνη, υαλουρονικό οξύ και κολλαγόνο βρίσκονται στην Attivi Puri Anti-Stretch Marks Concentrate και προσφέρουν μια διπλή δράση: πρόληψη και επιδιόρθωση. Σχεδιασμένο για τη θεραπεία των ραγάδων στο στήθος, στους γοφούς, στην κοιλιά, στους μηρούς και γλουτούς.

Φροντίζοντας το στήθος με τα κατάλληλα προϊόντα

Για μικρό και/ή χαλαρό στήθος το Volumizing Oil-Serum Bust είναι ότι χρειάζεστε.

Το Attivi Puri Collagen + Hyaluronic Acid Bust είναι το κλειδί για χαλαρούς ιστούς στο στήθος.

Το προϊόν που χρειάζονται μέση και γοφοί

Η Intensive Abdomen And Hip Treatment έρχεται με νέα επαναστατική φόρμουλα για επίπεδη κοιλιά και ανασχηματισμένους γοφούς με ενεργά συστατικά που χρησιμοποιούνται στην αισθητική ιατρική.

Διεγείρει τη μικροκυκλοφορία, συσφίγγει και αναδιαμορφώνει την επιδερμίδα και μειώνει το τοπικό λίπος.

Προσφορές που δεν πρέπει να χάσετε

1] Anticellulite Cryo-Gel Ενισχυμένη φόρμουλα + Intensive Abdomen And Hip Treatment (free).

2] Anticellulite Thermal Cream + Intensive Abdomen and Hip Treatment (free).

*Βρείτε τα Promo Sets σε επιλεγμένα φαρμακεία, σε περιορισμένη έκδοση, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Ανακάλυψε όλα τα προϊόντα περιποίησης σώματος της Collistar στην ιστοσελίδα: www.collistar.gpetrou.com.cy

Θα βρείτε τα προϊόντα της Collistar σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλες τις πόλεις.

Τοπικός Αντιπρόσωπος: George Petrou Ltd. Τηλ: 22757277.

Tags Collistar, beauty, body, cellulite, hydration, Ομορφια, Σώμα, κυτταρίτιδα, ενυδατωση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0974 s (227 Queries.) // Parse time: 0.4148 s // Total time: 2.5122 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X