Έτσι θα είναι η σκηνή της φετινής "Eurovision" [βίντεο]


Έτσι θα είναι η σκηνή της φετινής "Eurovision" [βίντεο]

Τα χαρακτηριστικά που θα έχει.

Στο Τορίνο της Ιταλίας, πρόκειται να ταξιδέψουμε φέτος, στις 10, 12 και 14 Μαίου, για χάρη της φετινής "Eurovision". 

Η Ιταλική πόλη, σε λίγες μέρες πρόκειται να υποδεχθεί τις αποστολές και τους fans του θεσμού, με μεγάλη ανυπομονησία, με τις ετοιμασίες ωστόσο να βαδίζουν προς το τέλος τους.

Χθες, μέσα από τα επίσημα social media της διοργάνωσης, δόθηκε στη δημοσιότητα το πως θα είναι η σκηνή η οποία θα φιλοξενήσει τις 40 φετινές συμμετοχές με τους καλλιτέχνες να μας παρουσιάζουν το act τους επάνω και να φιλοδοξούν να κερδίσουν την Ευρώπη.

Τα χαρακτηριστικά της σκηνής - [από ogae.gr]

H σκηνή θα αποτελείται από 7 ομόκεντρες πλατφόρμες, με γραμμική ολισθαίνουσα κίνηση 180 μοιρών προς τις δύο κατευθύνσεις, οι οποίες θα φέρουν έναν κεντρικό τοίχο και 6 ομόκεντρες καμάρες για διάμετρο 19 μέτρα και ύψος 9 και μισό μέτρο. 

Ακόμα, τέσσερα τμήματα του δαπέδου διαστάσεων 180 × 60 περίπου θα περιστρέφονται, για να διευκολύνουν τη χρήση των σκηνογραφικών στοιχείων. Η είσοδος των καλλιτεχνών και των τεχνικών στη σκηνή θα γίνεται από δύο σημεία.

Τέλος, δύο υπερυψωμένες κατασκευές θα παρέχουν ένα γυάλινο διάδρομο κάτω από τον οποίο θα τοποθετηθούν συσκευές για οπτικά εφέ.

Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο που πετύχαμε από το Τορίνο:

 

 

Tags gossip, showbiz, eurovision, italy


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1739 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3018 s // Total time: 2.4757 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X