Αθηνά Οικονομάκου: Αναλύουμε τα beauty looks της από το "The Masked Singer"


Αθηνά Οικονομάκου: Αναλύουμε τα beauty looks της από το "The Masked Singer"

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της ηθοποιού.

Σε ρόλο κριτή παρακολουθούμε τις τελευταίες εβδομάδες την Αθηνά Οικονομάκου αφού μαζί με τον Θοδωρή Μαραντίνη, τον Νίκο Μουτσινά και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου προσπαθούν να βρουν τα ονόματα που κρύβονται πίσω από τις στολές του "The Masked Singer".

Η ηθοποιός πέρα από τα κομψά φορέματα που επιλέγει, εντυπωσιάζει και με τα beauty looks της τα οποία κάθε φορά είναι διαφορετικά.

#1. Έντονες vagues με όγκο στη φράντζα είναι το βασικό χαρακτηριστικό του χτενίσματος της ενώ το μακιγιάζ είναι σε γήινες αποχρώσεις με nude κραγιόν, bronzer στα ζυγωματικά και σκιά σε καφέ απόχρωση συνδυασμένη με eyeliner.

#2. Χαμηλή αλογοουρά και χωρίστρα στο πλάι ήταν το hair look της ηθοποιού. Λιπ γκλος στα χείλη και smokey eye σε γήινες και αποχρώσεις ήταν το make up που επέλεξε όπου η λάμψη στο εσωτερικό του ματιού έκαναν ακόμη πιο εκθαμβωτικό το makeup look της.

#3. Αγαπημένο wet look με τα μπροστινά μαλλιά να είναι τραβηγμένα όλα προς τα πίσω και με εντυπωσιακό μακιγιάζ όπου σκιά και κραγιόν είναι στην ίδια απόχρωση που έδεσαν τέλεια με το κόκκινο φόρεμα της. 

#4. Τέλος, η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε ένα ανάλαφρο wave hairstyle με χωρίστρα στη μέση και μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις τόσα στα μάτια όσο και στα χείλη και με ένταση στα ζυγωματικά. 


 

Tags makeup, make up, hair, beauty, Αθηνά Οικονομάκου, Μακιγιαζ, μαλλιά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1618 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3457 s // Total time: 2.5075 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X