Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Οι βρισιές που δέχθηκαν από γνωστή παρουσιάστρια


Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Οι βρισιές που δέχθηκαν από γνωστή παρουσιάστρια

“Όταν άκουσε το ποσό είπε αμέσως ναι”.  

Στην παρουσίαση της συλλογής της μέλλουσας συζύγου του βρέθηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και φυσικά οι τηλεοπτικές κάμερες ήταν εκεί για να του αποσπάσουν μία δήλωση. 

Στις δηλώσεις που έκανε ο Κύπριος καλλιτέχνης έριξε τα πυρά του προς γνωστή παρουσιάστρια για τη συμπεριφορά της προς εκείνον και την Ιλάειρα.

Με έχουν πάρει από το πρωί ότι δεν έπρεπε να τραγουδήσω γιατί ήταν η μέρα της Ιλάειρα χθες, και ότι πήγα να κλέψω την παράσταση. Από ποιον να κλέψω την παράσταση; Από τον άνθρωπο που επέλεξα να μοιραστώ τη ζωή μου μαζί του; Άρχισα να σκέφτομαι σοβαρά να μη ξαναμιλήσουμε. Άρχισα λίγο να στραβώνω και δεν κάνει να στραβώσω γιατί αν στραβώσω θα αλλάξω τακτική.

Συγκεκριμένη παρουσιάστρια μας έβρισε, μας είπε ότι δε θα μας παίξει στην εκπομπή της, είπε, είπε, είπε… Έκανα ένα crash test αυτή την εβδομάδα. Της είπα να έρθει να παίξει μουσική στον γάμο μας και όταν άκουσε το ποσό είπε αμέσως ναι. Λοιπόν, αυτή τη δηθενιά μην πάτε να μας τη χρεώσετε , ότι είμαστε εμείς δήθεν γιατί όταν ακούσουν χρήματα ξαφνικά τους αρέσει”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος. 
 

Tags μαυρικιος μαυρικιου, Ιλάειρα Ζήση, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9844 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4505 s // Total time: 3.4349 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X