“Survivor”: Ο παίκτης των “Μπλε” που βγήκε παμψηφεί υποψήφιος προς αποχώρηση! [βίντεο]


“Survivor”: Ο παίκτης των “Μπλε” που βγήκε παμψηφεί υποψήφιος προς αποχώρηση! [βίντεο]

Μόνο ο ίδιος δεν ψήφισε τον εαυτό του.  

Για μια ακόμα φορά, το βράδυ της Κυριακής στο Survivor, Μπλε και Κόκκινοι οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να συναντήσουν τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό. Εκεί, εκ νέου, τον πρώτο λόγο θα είχε η μπλε ομάδα η οποία και ηττήθηκε στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα.

Εκτός ελέγχου μοιάζει να είναι η κατάσταση στη μπλε παραλία, καθώς οι σχέσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του Survivor είναι πλέον οριακές. Ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Σπύρος Μαρτίκας ξέσπασαν κατά του make up artist και ειπώθηκαν βαριές κουβέντες, νωρίτερα στο ίδιο επεισόδιο.

"Έρχονται οι δύο αγώνες ασυλίας που έχουν τη μεγαλύτερη σπουδαιότητα μέχρι στιγμής στο Survivor". Μιλάμε για τους δύο αγώνες ασυλίας πριν από το πάρτι της Ένωσης» τόνισε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός προϊδεάζοντας τους πάντες για το επερχόμενο πάρτι. "Καταλαβαίνετε ότι πέρα από την ομαδική προσπάθεια, θα πρέπει να υπάρξει και ατομική προσπάθεια για να διεκδικήσετε την παρουσία σας σε αυτό το υπέροχο πάρτι που έρχεται".

Στο συμβούλιο του νησιού, οι Μπλε κλήθηκαν να ψηφίσουν τον παίκτη που θεωρούν τον πλέον αδύναμο στην ομάδα τους και να τον… στείλουν με το ένα πόδι πιο κοντά στην επιστροφή στην Ελλάδα. Σε αυτό ασφαλής, πλήρως, ήταν η Σοφιάννα Αβραμάκη η οποία και κέρδισε στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας.

Και η μεγάλη στιγμή έφτασε στο Survivor! Η ώρα, δηλαδή, που ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός έπρεπε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα τις ψηφοφορίας.

Εκείνος που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους, λοιπόν, βγαίνοντας απρόσμενα στον τάκο είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που δέχθηκε με αιχμές περί ανηθικότητας και ψέματος τις ψήφους όλων των συμπαικτών του!

Πηγή: zappit.gr 
 

Tags κωνσταντινος εμμανουηλ, διασημοι, μαχητες, survivor, υποψηφιος, αποχωρηση, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8847 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3365 s // Total time: 2.2212 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X