Brooklyn Beckham – Nicola Peltz: Τα πρώτα στιγμιότυπα που διέρρευσαν από τον γάμο τους!


Brooklyn Beckham – Nicola Peltz: Τα πρώτα στιγμιότυπα που διέρρευσαν από τον γάμο τους!

Οι λαμπεροί καλεσμένοι που έδωσαν το παρών τους.   

Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz είναι και επισήμως σύζυγοι, αφού μόλις λίγες ώρες νωρίτερα παντρεύτηκαν σε μια λαμπερή τελετή στη Φλόριντα. Το νεαρό ζευγάρι είχε ανακοινώσει ότι πρόκειται να προχωρήσει στο επόμενο βήμα την σχέση του, όταν πριν από περίπου δύο χρόνια ο Brooklyn ζήτησε το χέρι της Nicola και εκείνη φυσικά είπε το μεγάλο “ναι”. Ωστόσο, λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας, η τέλεση του γάμου καθυστέρησε καθώς οι δύο οικογένειες προτίμησαν να αφιερώσουν ένα μεγάλο party για την σημαντική ημέρα των παιδιών τους.

Έτσι, το περασμένο Σάββατο, 9 Απριλίου η οικογένεια Peltz υποδέχτηκε λαμπερούς καλεσμένους και συγγενείς στο πατρικό σπίτι της νύφης – μια υπερπολυτελή έπαυλη με θέα στο Palm Beach, για να γιορτάσουν το χαρμόσυνο γεγονός. Στο Miami κατέφθασαν και οι Beckhams από την Παρασκευή, ώστε να απολαύσουν εκτός από τον γάμο και το pre – wedding party, το οποίο έλαβε χώρα στην εξοχική κατοικία των 76 εκατομμυρίων λιρών, Montsorrel. Η Victoria ενθουσιασμένη με τον νέο της ρόλο ως η μητέρα του γαμπρού, μοιράστηκε με τους εκατομμύρια δικτυακούς της φίλους μια σειρά φωτογραφιών από το οικογενειακό δείπνο πριν από την τέλεση του γάμου.

Ιδιαίτερες αρμοδιότητες την ημέρα του μυστηρίου είχε και η 10χρονη αδερφή του Brooklyn, Harper, η οποία εμφανίστηκε ανάμεσα στους καλεσμένους ντυμένη παρανυφάκι. Με ένα λευκό φόρεμα και λουλούδια στα ξανθά της μαλλιά, η μικρή Beckham "έκλεψε" τις εντυπώσεις, αφού δεν ήταν λίγοι όσοι την παρομοίασαν με έναν αληθινό άγγελο.

Μεταξύ των καλεσμένων βρέθηκαν πολλές διάσημες προσωπικότητες της showbiz, σύμφωνα με τη madamefigaro.gr, οι οποίες απόλαυσαν ένα luxury τριήμερο για χάρη των αγαπημένων τους φίλων, Beckhams και Peltzs. A-list stars όπως η Serena και Venus Williams, η Eva Longoria, ο Gordon Ramsay, η Isabela Grutman παρακολούθησαν την εντυπωσιακή τελετή και διασκέδασαν για την σημαντική ημέρα του ζευγαριού. Δείτε στη madamefigaro.cy τα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τον παραμυθένιο γάμου του ζευγαριού. 
 

Tags brooklyn beckham, Nicola Peltz, Γαμος, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0600 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4596 s // Total time: 2.5196 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X