Georgina Rodriguez: Το αστρονομικό ποσό που προστίθεται στον λογαριασμό της κάθε μήνα από τον Cristiano Ronaldo


Georgina Rodriguez: Το αστρονομικό ποσό που προστίθεται στον λογαριασμό της κάθε μήνα από τον Cristiano Ronaldo

Για να καλύψει τα προσωπικά της έξοδα και τις ανάγκες των παιδιών τους.  

Η σύντροφος του Cristiano Ronaldo μπορεί να έχει πολλές έγνοιες, σίγουρα όμως δεν στρεσάρεται για το πώς θα καλύψει τα έξοδά της. Κι αυτό γιατί το μοντέλο και influencer Georgina Rodriguez κάθε μήνα βρίσκει στον τραπεζικό λογαριασμό του εκατό χιλιάδες ευρώ, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα El National.

Ο διάσημος σταρ του ποδοσφαίρου και σύντροφός της από το 2017 έχει φροντίσει τα χρήματα αυτά να μεταφέρονται αυτόματα από τον λογαριασμό του στο δικό της προκειμένου η Georgina να έχε ό,τι χρειάζεται για την κάλυψη των εξόδων των παιδιών τους. Το ζευγάρι έχει μια κόρη πέντε ετών, την Alana και περιμένει δίδυμα. Όμως, η Georgina φροντίζει επιπλέον και τα μεγαλύτερα παιδιά του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, τον Christiano Jr, -καρπό της σχέσης μιας βραδιάς με μια σερβιτόρα σε εστιατόριο του Λος Άντζελες, η οποία μετά τη γέννηση του παιδιού έπαψε να έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί τους-, την Eva και τον Mateo που έχουν γεννηθεί από παρένθετη μητέρα.

Πριν βγει στη δημοσιότητα το ακριβές ποσό που παίρνει από το σύντροφό της, η Rodriguez είχε αναφερθεί στα οικονομικά της, μέσα από συνεντεύξεις της, λέγοντας: "Είμαι χαρούμενη που είμαι η κοπέλα του Christiano, είμαι ερωτευμένη μαζί του και νιώθω πολύ τυχερή. Γνωρίζω ότι το να είμαι μαζί του μου προσφέρει πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν είμαι απλώς η "συντρόφός" του . Ό,τι έχω στην τράπεζα, το έχω δοουλέψει το έχω χτίσει.. Είμαι περήφανh για τη δουλειά μου και για το πώς έχω διαχειριστεί την καριέρα μου, βρίσκοντας μια ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική, προσωπική και οικογενειακή μου ζωή". 

Ο Ronaldo και η Georgina γνωρίστηκαν το 2016 σε ένα πάρτι του οίκου Dolce and Gabbana. Εκείνη ήταν ένα κορίτσι ταπεινής καταγωγής που είχε δουλέψει σαν χορεύτρια και μοντέλο, ενώ εκείνο το διάστημα σε κατάστημα πολυτελούς οίκου. "Στο πρώτο ραντεβού μας πήγα με το λεωφορείο και επέστρεψα με Bugatti”, έχει πει η ίδια στο ντοκιμαντέρ για της ζωή της που διατίθεται στο Netflix.

Το ζευγάρι δεν έχει κάνει προς το παρόν σχέδια για γάμο, αλλά και οι δύο συμφωνούν ότι προτεραιότητά τους είναι η οικογένεια. "Σπίτι είναι εκεί όπου βρίσκεται η οικογένειά μου", λέει εκείνη. "Το μέρος όπου είμαι πιο ευτυχισμένη είναι το σπίτι μου, με τα παιδιά και τον σύντροφό μου. Είναι το καταφύγιό μας, ένας ναός χτισμένος με πολλή αγάπη".

Πηγή: madamefigaro.gr 
 

Tags georgina rodriguez, cristiano ronaldo, ποσο, μισθος, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2261 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2976 s // Total time: 2.5238 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X