Γιώργος Ερωτοκρίτου: Το πρόβλημα υγείας που τον καθήλωσε στο κρεβάτι [βίντεο]


Γιώργος Ερωτοκρίτου: Το πρόβλημα υγείας που τον καθήλωσε στο κρεβάτι [βίντεο]

\"Δυσκολευόμουν για τα πιο βασικά, να πάρω τον καφέ και να πιώ η να φάω\"

Πιο αποκαλυπτικός και εξομολογητικός από ποτέ άλλοτε εμφανίστηκε μέσα από τη συνέντευξη του στο “Hρθε κι Έδεσε”, ο Γιώργος Ερωτοκρίτου.

Μιλώντας στην δημοσιογράφο της εκπομπής, Άννα Κριθαρίδου, ο γνωστός Κύπριος chef, το πρωί της Παρασκευής, 8 Απριλίου, αναφέρθηκε μέσα σε όλα όσα είπε και στη δύσκολη περίοδο της ζωής του, και στο πρόβλημα υγείας που λίγο έλειψε να τον καθηλώσει σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Ερωτοκρίτου: Η τέλεια νύχτα στην κουζίνα που κατέληξε σε τραγωδία

Συγκεκριμένα θυμούμενος την ηλικία των 24 ετών του, ο Γιώργος Ερωτοκρίτου δήλωσε τα ακόλουθα: “Δυστυχώς ήταν μια άσχημη εμπειρία της ζωής μου γενικότερα, λόγω δουλειάς, αρκετές ώρες ορθοστασίας, βάρη, κατσαρόλες, κλπ.Μου δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα στον σπόνδυλο, το οποίο με καθήλωσε κανονικά στο κρεβάτι, δυσκολευόμουν για αρκετά πράγματα, ακόμα και για τα πιο βασικά, να πάρω τον καφέ, να πιώ, να φάω, να σκύψω. Γενικά είχε πολλά θέματα. Ευτυχώς βοήθησε ο θεός την τότε εποχή, είχα καλούς φίλους, αυτό μετά από τρεις – τέσσερις μήνες το ξεπεράσαμε”.

Όσο για το αν είχε φοβηθεί από όλο αυτό που ζούσε, ο chef απάντησε “αρκετά”, και πρόσθεσε: “Δεν θα το ξεχάσω όταν σε κάποια φάση πήγα στο νοσοκομείο, όταν βγήκα έξω άρχισαν και βούρκωναν τα μάτια μου, και έλεγα πρέπει να το πάρει απόφαση, όλα τελειώνουν εδώ”. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, γιώργος ερωτοκρίτου, διασημοι, Chef, Συνεντευξη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5575 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2796 s // Total time: 2.8371 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X