Kourtney Kardashian - Travis Barker: Αυτό είναι το φωτογραφικό άλμπουμ του κρυφού τους γάμου


Kourtney Kardashian - Travis Barker: Αυτό είναι το φωτογραφικό άλμπουμ του κρυφού τους γάμου

Τα πρώτα λόγια του ζευγαρίου στα social media.

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας, η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker. Όπως ήδη έγινε γνωστό, το ζευγάρι αμέσως μετά το after party των Grammys, βρέθηκε σε ένα παρεκκλήσι στο Λας Βέγκας και παντρεύτηκε.

Ο γάμος τους έγινε σε μία μυστική τελετή απαγορεύοντας τη λήψη φωτογραφιών από ανθρώπους που εργάζονταν στο παρεκκλήσι ενώ είχαν εξασφαλίσει τον δικό τους φωτογράφο καθώς και το απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας για αυτή την ξεχωριστή στιγμή του γάμου.

Το πιο εντυπωσιακό στον εν λόγω γάμο, ήταν ο παπάς που τους πάντρεψε ο οποίος ήταν μίμος του Elvis Presley, καθώς οι ίδιοι θεώρησαν πολύ σημαντικό να παντρευτούν με τις ευλογίες του “βασιλιά του rock n roll”.

Μόλις η είδηση έγινε γνωστή, δηλαδή χθες, 6 Απριλίου, η Kourtney μοιράστηκε με τους followers της μια σειρά φωτογραφιών από την τελετή τις οποίες συνόδεψε με τα εξής λόγια: “Βρήκα αυτά στην κάμερα μου. Μια φορά κι έναν καιρό σε μια χώρα πολύ μακριά (Λας Βέγκας) στις 2 το πρωί, μετά από μια επική νύχτα και λίγη τεκίλα, μια βασίλισσα και ο όμορφος βασιλιάς της βγήκαν στο μοναδικό ανοιχτό παρεκκλήσι με έναν Elvis και παντρεύτηκαν (χωρίς άδεια). Η εξάσκηση κάνει το τέλεια”.

Μετά από λίγο, ο Travis ανήρτησε και εκείνος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δυο φωτογραφίες γράφοντας: “What happens in Vegas”. Δείτε στη madamefigaro.cy το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους:

Tags Kourtney Kardashian, travis baker, gossip, showbiz, celebrities, hollywood


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3935 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4013 s // Total time: 2.7948 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X