Kourtney Kardashian - Travis Barker: Παντρεύτηκαν αμέσως μετά τα Grammy Awards!


Kourtney Kardashian - Travis Barker: Παντρεύτηκαν αμέσως μετά τα Grammy Awards!

Όλες οι λεπτομέρειες για την τελετή έκπληξη.

Αν και το ζευγάρι δεν έχει λάβει ακόμη επίσημη άδεια γάμου, ο γάμος του στο Βέγκας έλαβε χώρα λίγες ώρες αφότου παρευρέθηκαν στα Grammy Awards 2022, που πραγματοποιήθηκαν στο MGM Grand Garden Arena του Sin City, στις 3 Απριλίου.

Ο γάμος τους έγινε σε μία μυστική τελετή, περίπου στη μία και μισή μετά τα μεσάνυχτα. Το ζευγάρι απαγόρευσε τη λήψη φωτογραφιών από ανθρώπους που εργάζονταν στο παρεκκλήσι ενώ είχαν εξασφαλίσει τον δικό τους φωτογράφο καθώς και το απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας για αυτή την ξεχωριστή στιγμή του γάμου.

Βέβαια το πιο εντυπωσιακό, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε το ΤΜΖ, είναι πως το ζευγάρι δεν το πάντρεψε παπάς, αλλά… μίμος. Ειδικότερα, αυτός που τους “έδεσε” με τα δεσμά του γάμου ήταν ένας μίμος του Elvis Presley, καθώς οι ίδιοι θεώρησαν πολύ σημαντικό να παντρευτούν με τις ευλογίες του “βασιλιά του rock n roll”.

Λίγο πριν πουν “I do”, η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker βρέθηκαν στο after party των Grammys στο Delilah LV. “Ήταν καθισμένοι σε ένα τραπέζι στο πίσω μέρος και ξεχώριζαν”, είπε μια πηγή στο E! News. “‘Ηταν διαχυτικοί και διασκέδαζαν πολύ”.

“Ο Travis και η Kourtney συνέχισαν να χαϊδεύει ο ένας το πρόσωπό του άλλου και έδειχναν τρελά ερωτευμένοι”, πρόσθεσε η ίδια πηγή. Πριν από τον γάμο τους, το ζευγάρι, που επίσης παρακολούθησε τα Όσκαρ του 2022, είχε ήδη αρχίσει να γιορτάζει την οικογένειά του, η οποία περιλαμβάνει τα παιδιά της Kourtney, τον 12χρονο Mason, την 9χρονη Penelope και την 7χρονη Reign, και τα παιδιά του Travis, τον 18χρονο Landon, την 16χρονη Alabama, καθώς και η θετή του κόρη, Αtiana de la Hoya, 22 ετών. Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου και δείτε τις σχετικές εικόνες στη madamefigaro.cy:

Tags gossip, showbiz, celebrities, grammy awards, travis barker, Kourtney Kardashian


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9166 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3321 s // Total time: 2.2487 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X