Πήγαμε για σκι την άνοιξη! [εικόνες]


Πήγαμε για σκι την άνοιξη! [εικόνες]

Το αναπάντεχο που μου συνέβη!   

Ο καιρός μπορεί να έφτιαξε αλλά εμείς αποφασίσαμε να πάμε για σκι και όχι παραλία! Πιο συγκεκριμένα είχαμε διανυκτερεύσει στο εξοχικό φίλων στα ορεινά έτσι ώστε να σηκωθούμε νωρίς την επόμενη ημέρα και να κατευθυνθούμε προς το Τρόοδος. Εννοείτε ότι από το απόγευμα άρχισε το ψήσιμο άρα καταλαβαίνεις τι ακολούθησε, φαγητό μέχρι σκασμού. 

Κατά τη διάρκεια της ημέρας ένιωθα μία ενόχληση στον αυχένα αλλά δεν ήθελα να δώσω και ιδιαίτερη σημασία για να μην βάλω την ιδέα στον εαυτό μου ότι ίσως να μην καταφέρω να κάνω το πρώτο μου μάθημα σκι. Έλα που όμως όσο νύχτωνε πονούσα περισσότερο μέχρι που δεν μπορούσα να γυρίσω το κεφάλι μου δεξιά ούτε αριστερά, γυρνούσα ολόκληρη! 

Ξύπνησα με την ελπίδα ότι θα μου είχε περάσει αλλά τίποτα, ο πόνος ήταν ο ίδιος, άρα αυτόματα κατάλαβα ότι θα είμαι μόνο θεατής. Ο Πέτρος, ο οποίος κάνει χρόνια σκι, προσπάθησε να μάθει στις φίλες μου και για αρκετή ώρα παρακολουθούσα μπας και καταλάβω κάτι αλλά η μόνη μου λύση ήταν να αποχωρήσω κάτι το οποίο και έκανα. Πρόλαβα όμως να βγάλω μερικές φωτογραφίες! 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι απολαύσαμε, κυρίως ο Πέτρος, τη βόλτα μας στο ηλιόλουστο αλλά συνάμα χιονισμένο Τρόοδος και επιφυλάσσομαι για την επόμενη σεζόν! 

Love,

K. 

xx

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, πετρος αθανασιου, σκι, ΤΡΟΟΔΟΣ, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7534 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4745 s // Total time: 2.2279 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X