Μάρκος Σεφερλής: Έντονες αντιδράσεις για τις ατάκες που ακούγονται στη νέα του σειρά!


Μάρκος Σεφερλής: Έντονες αντιδράσεις για τις ατάκες που ακούγονται στη νέα του σειρά!

“Είδα στο δρόμο ένα βιαστή. Έτρεξα, έτρεξα αλλά δεν τον πρόλαβα”  

Το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς που πρωταγωνιστεί ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος συγγραφικά είχε την ευθύνη, προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων, για κάποιες από τις ατάκες που ακούστηκαν και χαρακτηρίστηκαν άκρως σεξιστικές και αναχρονιστικές. 

Αρκετοί ήταν οι εκπρόσωποι της showbiz και των media που έσπευσαν να κατακρίνουν το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα του ηθοποιού “Super Mammy” και μία εξ αυτών και η Έλενα Ακρίτα, η οποία έχει μακροχρόνια κόντρα με τον ηθοποιό.

Είδα στο δρόμο ένα βιαστή. Ετρεξα, έτρεξα αλλά δεν τον πρόλαβα". Μάρκος Σεφερλής χτες. Via Maria Louka "Αδιανόητο ότι χθες το βράδυ – το 2022 δηλαδή που έχει περάσει κι ένα metoo από αυτήν την κοινωνία – εμφανίστηκε τηλεοπτικό πρόγραμμα βασισμένο σε χλευαστικά στερεότυπα εις βάρος γυναικών και ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, διανθισμένο κιόλας από rape jokes. Με πρόσχημα το "χιούμορ". Καθόλου δε γελάμε. Μόνο θυμό και προσβολή προκαλεί αυτό το ελεεινό πράγμα. Καμία ανοχή στον σεφερλικό βούρκο του μισογυνισμού, της ομοφοβίας και της κουλτούρας βιασμού". #metooGreece”, έγραφε η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτας παραθέτοντας τα λόγια από σχετική ανάρτηση δημοσιογράφου. Δείτε πιο κάτω το σχετικό post: 

Tags Μάρκος Σεφερλής, ελενα ακριτα, διασημοι, super mammy, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5989 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3294 s // Total time: 3.9283 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X