Θέα Χριστοδουλίδου: Απαντά πρώτη φορά για το κόψιμο της σειράς “Χάρτινο Κουτί” [βίντεο]


Θέα Χριστοδουλίδου: Απαντά πρώτη φορά για το κόψιμο της σειράς “Χάρτινο Κουτί” [βίντεο]

“Πάμε γι’ άλλα”, ανέφερε η ηθοποιός σε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη.  

Στην εκπομπή “Ήρθε κι έδεσε” βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τρίτης, 5 Απριλίου η Θέα Χριστοδουλίδου, η οποία σπάνια εμφανίζεται δίνοντας συνεντεύξεις σε τηλεοπτικές εκπομπές και μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει για το κόψιμο της σειράς “Χάρτινο Κουτί”, την οποία υπέγραφε σεναριακά και να θυμίσουμε ότι ολοκληρώθηκε πρόωρα μόλις ένα μήνα μετά την πρεμιέρα της. 

“Είναι συνηθισμένο φαινόμενο, αλλά όσο συνηθισμένο και να είναι δεν παύει να πονάει όταν σου συμβαίνει και όταν είσαι άμεσα εμπλεκόμενος. Παρά ταύτα δεν είμαι ένας άνθρωπος που θυμώνει με τις αποφάσεις των άλλων […] Έτσι είμαι, προσπαθώ πάντα να δικαιολογώ τις αποφάσεις των άλλων […] Το κανάλι δεν ήρθε να μας πει ότι δεν τους αρέσει αυτή η σειρά και την κατεβάζουν. Αισθάνομαι υπόχρεη γιατί για εμένα έστω τα δέκα επεισόδια που προβλήθηκαν είναι ένα κέρδος. Πάμε γι’ άλλα”, είπε η ηθοποιός. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags θεα χριστοδουλίδου, ηρθε κι εδεσε, διασημοι, χαρτινο κουτι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7976 s (251 Queries.) // Parse time: 0.6506 s // Total time: 3.4482 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X