Κατερίνα Στικούδη για μητρότητα: "Δεν μπορώ να περιγράψω το πώς νιώθω" [βίντεο]


Κατερίνα Στικούδη για μητρότητα: "Δεν μπορώ να περιγράψω το πώς νιώθω" [βίντεο]

\"Δεν φανταζόμουν ότι θα είναι τόσο έντονα τα στάδια της μητρότητας\"

Στην εκπομπή "Mega Star" μίλησε μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η Κατερίνα Στικούδη. 

Η γλυκιά νέα μανούλα και τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Αντώνη Δημητριάδη, το πως έγινε η αρχή της καριέρας της στον χώρο της μουσικής και μετέπειτα μίλησε για τον πιο όμορφο της ζωής της, αυτόν της μητέρας. 

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Στικούδη: Η matchy - matchy εμφάνιση που έκανε μαζί με τον σύζυγό της, Βαγγέλη [εικόνες]

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Στικούδη δήλωσε για τον σύζυγό της και την μητρότητα τα ακόλουθα: "Ο ενας εμπνέει τον άλλο στα πάντα. Από τι θα μαγειρέψουμε μέχρι τι μουσική θα κάνουμε. Με αφήνει να κάνω ότι θέλω, δεν νιώθω ότι πρέπει να απολογηθώ ή ότι πρέπει να πάρω μία άδεια για κάτι. Ο Βαγγέλης ήταν το κίνητρό μου για να γίνω τραγουδίστρια. Είναι ο μεγαλύτερός μου φαν".

[...]"Σαν μανούλα περνάς διάφορα στάδια αλλά δεν φαντάζεσαι ότι θα είναι τόσο έντονα. Αλλάζουν τα πράγματα, τα μωράκια μεγαλώνουν πάρα πολύ γρήγορα. Σου δίνει χαρά, σου δίνει δύναμη, αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ να περιγράψω το πώς νιώθω. Αν υπάρχει σωστή επικοινωνία με το ζευγάρι και είναι δεμένο και μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε αυπνία, γκρίνια, κούραση, γιατί δεν είναι όλα ευχάριστα, τότε μπορείς να καταφέρεις τα πάντα".Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags κατερίνα στικούδη, γιος, μητερα, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2493 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3429 s // Total time: 2.5922 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X