Μάνος Δασκαλάκης: Μιλάει πρώτη φορά on camera μετά τη σύλληψη της Ρούλας και δακρύζει


Μάνος Δασκαλάκης: Μιλάει πρώτη φορά on camera μετά τη σύλληψη της Ρούλας και δακρύζει

“Έχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου”   

Mια αποκλειστική συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη, του εν διαστάσει συζύγου της Ρούλας Πισπιρίγκου, που μέσα σε 3 χρόνια είδα τα τρία του παιδιά να πεθαίνουν, εξασφάλισε ο Πέτρος Κουσουλός για το ereportaz απόσπασμα της οποίας παρουσιάστηκε σήμερα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, που μέχρι πρότινος εμφανιζόταν σίγουρος για την αθωότητα της Ρούλας Πισπιρίγκου, πλέον μετά τη σύλληψή της, έχει διαχωρίσει τη στάση του από εκείνη και δηλώνει πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μάθει τι έχει συμβεί στα τρία του παιδιά.

 "Δεν είμαι εξαφανισμένος. Έχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Δεν περίμενα ότι θα φτάσω στα 30 μου και θα μάθω κάτι τέτοιο. Δεν έχω κανέναν λόγο να κρυφτώ. Δεν έκρυψα ποτέ τίποτα και ποτέ δεν έχω να κρύψω κάτι. Σε κάθε θάνατο έλεγα ότι μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Αν μετάνιωνα μια φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα", φαίνεται να λέει ο Μάνος Δασκαλάκης στο βίντεο με τη φωνή του να σπάει για πρώτη φορά.

"Πάντα δούλευα για να τους κάνω το καλύτερο. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή. Από εδώ και πέρα η θέση μου είναι ξεκάθαρη. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από που βρέθηκε η κεταμίνη. Από που την προμηθεύτηκε. Πως την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δυο μου παιδιά", αναφέρει σε άλλο σημείο. Δείτε πιο κάτω το χετικό βίντεο: 

Πηγή: tlife.gr 
 

Tags Μάνος Δασκαλάκης, Ρούλα Πισπιρίγκου, τζωρτζινα, πατρα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.5313 s (291 Queries.) // Parse time: 0.2801 s // Total time: 4.8115 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X