Naomi Campbell: Το νέο post στο instagram αγκαλιά με την κορούλα της είναι αξιολάτρευτο


Naomi Campbell: Το νέο post στο instagram αγκαλιά με την κορούλα της είναι αξιολάτρευτο

H πρώτη της γιορτή ως μητέρα.

Και εκεί που κανείς δεν το περίμενε, το Μάιο του 2021 διαβάσαμε πως η Naomi Campbell έγινε μανούλα.

Μια είδηση που ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια τρυφερή φωτογραφία και γράφοντας: “Ένα όμορφο μικρό θαύμα με διάλεξε για μαμά του. Είναι τιμητικό για εμένα να έχω αυτή την ευγενική ψυχή στη ζωή μου, δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω τον δεσμό ζωής που τώρα μοιράζομαι με τον μικρό μου άγγελο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη”.

Το σούπερ μοντέλο δεν έχει αποκαλύψει πληροφορίες για την κόρη της ενώ σύμφωνα με την Daily Mail, φημολογείται ότι η Campbell απέκτησε την κόρη της, μέσω παρένθετης μητέρας.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της μικρούλας έγινε το Φεβρουάριο του 2022 στο εξώφυλλο που περιοδικού Vogue με την Naomi να δηλώνει “Δεν υιοθετήθηκε – είναι το παιδί μου”.

Διαβάστε ακόμα: Η Naomi Campbell πόζαρε πρώτη φορά με την κόρη της!

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας που γιορτάζεται παραδοσιακά στο Ηνωμένο Βασίλειο την τέταρτη Κυριακή του Μαρτίου, η μαύρη γαζέλα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους νέες φωτογραφίες αγκαλιά με την κόρη της αλλά και με την μητέρα της, Valerie Morris-Campbell.

“Πρώτη Γιορτή της Μητέρας, η πιο σπουδαία ευλογία”, έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών.

Στην πρώτη εικόνα βλέπουμε την Campbell να φιλάει τρυφερά την κόρη της, της οποία ακόμα δε γνωρίζουμε το όνομα, στην επόμενη τη μητέρας της να κρατάει την μικρούλα και τέλος, την Campbell σε μικρή ηλικία μαζί με την αγαπημένη της μητέρα. Δείτε στη madamefigaro.cy το σχετικό post με τις εικόνες:

Tags Naomi Campbell, κόρη, διασημοι, hollywood, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9146 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4249 s // Total time: 2.3394 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X