Πως να κάνεις εντυπωσιακή είσοδο στην εκκλησία!


Πως να κάνεις εντυπωσιακή είσοδο στην εκκλησία!

Πληθώρα επιλογών και για αυτή την περίσταση!  

Η είσοδος της νύφης στην εκκλησία αποτελεί μια από τις πιο πολυπόθητες και ξεχωριστές στιγμές την ημέρα του γάμου. Έτσι λοιπόν, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να κάνεις την είσοδο σου στην εκκλησία ακόμη πιο εντυπωσιακή. 

Αρχικά είναι σημαντικό να αποφασίσεις με πιο μέσο θα πας στην εκκλησία. Ένας από τους πιο γνωστούς και θα χαρακτηρίζαμε παραδοσιακούς τρόπους να πας στην εκκλησία είναι με τη συνοδεία των βιολάρηδων. Είναι ένας πολύ όμορφος και ταυτόχρονα παραδοσιακός τρόπος όπου δίνει μουσική υπόκρουση και πρόσθετη μια γλυκιά νότα.

Εάν ο γάμος σου είναι πιο vintage ή και boho, τότε μπορείς να επιλέξεις κάποιο αυτοκίνητο εποχής, ένα πιο κλασσικό αυτοκίνητο που σίγουρα θα προσθέσει μια διαφορετική και εναλλακτική πινελιά στην ολική εικόνα.

Γιατί όχι όμως να κάνεις και είσοδο με μια μοτοσυκλέτα; Έχουμε δει πολλές νύφες όπου έχουν μια πιο ροκ μεριά να πηγαίνουν στην εκκλησία με μοτοσυκλέτα. Σίγουρα αυτό θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους σου μιας και δεν είναι κάτι που βλέπουμε κάθε μέρα. 

Μπορείς φυσικά, να διαλέξεις ένα μοντέρνο αυτοκίνητο όπου μέσα από αυτό θα φαίνεσαι κομψή και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Ανάλογα με τους χρωματισμούς του γάμου σου μπορείς να επιλέξεις και το χρώμα του αυτοκινήτου που θα σε συνοδεύσει στην εκκλησία.

Το σημαντικό είναι να βάλεις φαντασία, και να σκεφτείς με ποιο τρόπο θα ήθελες να κάνεις τη θεαματική είσοδό σου. Φυσικά, πρέπει οπωσδήποτε να λάβεις υπόψη το στυλ του γάμου σου αλλά και την εποχή έτσι ώστε να επιλέξεις το μεταφορικό μέσο που σου ταιριάζει καλύτερα. 

Οτιδήποτε όμως και εάν επιλέξεις να ξέρεις πως θα είναι το καλύτερο για εσένα και θα μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα!

Από την Πόλυ Στυλιανού

Instagram: @polystylx

Facebook: @Makeup by Poly Stylianou

Tags Γαμος, είσοδος, εκκλησία, οργανωση, πολυ στυλιανου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2317 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2041 s // Total time: 2.4358 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X