"Survivor": "Λύγισε" η Ασημίνα στο "Σ' αγαπώ" του Χρήστου Δάντη [βίντεο]


"Survivor": "Λύγισε" η Ασημίνα στο "Σ

Το τραγούδι που της αφιέρωσε ο καλλιτέχνης και μας συγκίνησε.

Έπαθλο επικοινωνίας περιελάβανε το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor”.

Οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν με πάθος προκειμένου να κερδίσουν στον στίβο μάχης, και να έχουν έτσι την δυνατότητα να ακούσουν τα ηχητικά μηνύματα των δικών τους προσώπων, κάνοντάς τους να νιώσουν έστω και για λίγο κοντά τους την παρουσία τους.

Εν τέλει η κόκκινη ομάδα κατάφερε να επικρατήσει στο σκορ και να είναι αυτή που θα απολάμβανε το έπαθλο επικοινωνίας, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου όπως ήταν αναμενόμενο να δεχόταν μήνυμα από τον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη, ο οποίος με έναν υπέροχο τρυφερό τρόπο, επικοινώνησε με την αγαπημένη του και μας συγκίνησε.

Συγκεκριμένα, με το καινούργιο του τραγούδι, το οποίο μόλις χθες κυκλοφόρησε, της είπε “Σ ’αγαπάω απλά…”, και την “έλιωσε”.

Tο μήνυμα του τραγουδιστή έλεγε μεταξύ άλλων τα εξής: "Βουνό μου αυτό που θα ακούσεις, εύχομαι να σου δώσει δύναμη για να γυρίσεις νικήτρια. Είσαι βουνό και να ξέρεις σε θαυμάζω", με την Ασημίνα αμέσως μετά το τραγούδι αφιέρωση που της έκανε, να σχολιάζει: "Δεν το πιστεύω. Σ ‘ αγαπώ απλά και δεν έχει αλλά! Το αφιερώνω στη σχέση μας. Δεν έχω λόγια για αυτόν τον άνθρωπο, είναι το στήριγμά μου. Του ανακοίνωσα τελευταία στιγμή ότι θα έρθω εδώ και τον στενοχώρησα. Είμαι σίγουρη ότι θα κάνει λίγη υπομονή ακόμα". Δείτε το βίντεο πιο κάτω [11:55]

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, Χρήστος Δάντης, ασημινα, αφιερωση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2828 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2064 s // Total time: 2.4892 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X