Xρήστος Δάντης: Τρελά ερωτευμένος με την Ασημίνα της έγραψε: "Σε νιώθω..."


Xρήστος Δάντης: Τρελά ερωτευμένος με την Ασημίνα της έγραψε: "Σε νιώθω..."

Τα λόγια που δείχνουν τα δυνατά αισθήματα του τραγουδιστή για εκείνην

Ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν κρύβουν πλέον τον έρωτα τους. Οι δυο τους παρά το ότι η Ασημίνα δεν γνωρίζει πως διέρρευσε η σχέση τους από τις αρχές του Survivor κάνουν δημόσιες ανάφορες και εκφράζουν τον έρωτα τους.

Η Ασημίνα μάλιστα πρόσφατα είπε: "Είχα ανάγκη να δω τον Χρήστο. Τον έβλεπα στον ύπνο μου. Έβλεπα άσχημα όνειρα. Έβλεπα να παθαίνει κάτι κακό και τώρα είδα ότι είναι καλά. Θέλω να του πω ότι χαίρομαι πάρα πολύ που επικοινώνησε μαζί μου γιατί είχαμε πει ότι ίσως να μην το φανερώσουμε αλλά εδώ που είμαι δεν γίνεται αυτό το πράγμα, είναι αδύνατο. Χαίρομαι πολύ που μου έστειλε και μια φωτογραφία που είχαμε πάει μαζί διακοπές. Αυτός ο άνθρωπος με έχει στηρίξει πολύ. Δεν είμαστε λίγο καιρό μαζί, είμαστε κοντά τρία χρόνια"

Πριν από λίγες ώρες ο Χρήστος Δάντης έγραψε γλυκά λόγια για τη σύντροφο του με αφορμή τη στεναχώρια της που έγιναν δύο νέες ομάδες στο Survivor: "Κοιτάζω το γεμάτο στεναχώρια και αμηχανία βλέμμα σου και σε νιώθω. Είσαι σαν να ξεκινάς από την αρχή... Υπομονή θηρίο μου και όλα θα στρώσουν... Είσαι βουνό"

Tags Χρήστος Δάντης, ασημινα χατζηανδρεου, gossip, showbiz cy, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3084 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3642 s // Total time: 2.6727 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X