Αλέξης Κούγιας: Έκλεισε το τηλέφωνο σε Γερμανού και Χρηστίδου on air! [βίντεο]


Αλέξης Κούγιας: Έκλεισε το τηλέφωνο σε Γερμανού και Χρηστίδου on air! [βίντεο]

Η αντίδραση των δύο παρουσιαστριών.   

Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” με τη Ναταλία Γερμανού βγήκε τηλεφωνικά ο Αλέξης Κούγιας το μεσημέρι του Σαββάτου, 19 Μαρτίου, προκειμένου να συζητήσουν την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη που βρίσκεται εν εξελίξει. 

Ο γνωστός δικηγόρος φαίνεται να έκανε μονόλογο στην εκπομπή, με τα μέλη της εκπομπής συμπεριλαμβανομένης και της παρουσιάστριας να μην μπορούν να του θέσουν κάποιο ερώτημα μέχρι που εκείνος έκλεισε τη γραμμή αφότου ολοκλήρωσε τα λεγόμενα του με τους συνεργάτες της εκπομπής να μην εκπλήσσονται καθώς όπως επεσήμαναν είπε αυτά που ήθελε.

Την επόμενη ημέρα, το πρωί της Κυριακής, 20 Μαρτίου, ο Αλέξης Κούγιας φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά και πάλι στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης και ενώ οι τόνοι ανέβηκαν με την κουβέντα να οδηγείται στην Τζεφ Μοντάνα, η οποία ισχυρίζεται πως έχει υπάρξει θύμα του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Αλέξης Κούγιας έκλεισε το τηλέφωνο, με την παρουσιάστρια νε λέει: “Μας πήρε ενάμιση χρόνο να μας το κλείσει, ήμασταν οι μόνοι που δεν μας το είχε κλείσει. Ας το κλείσει και σε εμάς”.


 

Tags αλεξης κουγιας, ναταλια γερμανου, σισσυ χρηστιδου, τηλεφωνο, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1477 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5315 s // Total time: 2.6793 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X