Άλκηστις Παυλίδου: Τα μέλη της οικογένειάς της συγκινημένα μιλούν για εκείνην και βουρκώνουν on air [βίντεο]


Άλκηστις Παυλίδου: Τα μέλη της οικογένειάς της συγκινημένα μιλούν για εκείνην και βουρκώνουν on air  [βίντεο]

Χριστίνα για Άλκηστις Παυλίδου: \"Eίμαι σίγουρη είναι εδώ μαζί μας, χαίρεται\".

Μια βραδιά αφιερωμένη στην σπουδαία Κύπρια ηθοποιό, Άλκηστις Παυλίδου, είδαμε να κάνει το Σάββατο,12 Μαρτίου, η εκπομπή “playlist”, με παρουσιάστρια την Μάρα Κωνσταντίνου, στο ΡΙΚ.

Η Μάρα λοιπόν, στο ειδικά αφιερωμένο αυτό επεισόδιο της εκπομπής, υποδέχθηκε αγαπημένα της πρόσωπα, όπως τον Γιώργο Ζένιο, τον Γιώργο Τσιάκκα, την Χριστίνα και Κύνθια Παυλίδου, καθώς και την Νιόβη Χαραλάμπους.

Όλοι μαζί θυμήθηκαν, νοστάλγησαν και συγκινήθηκαν με άγνωστες και μη στιγμές που πέρασαν μαζί με την αείμνηστη λατρεμένη τους, Άλκηστις, που δεν κατάφεραν μάλιστα να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Διαβάστε ακόμα: Άλκηστις Παυλίδου: Η “παρουσία” στα γυρίσματα με την κόρη και την εγγονή της

Συγκεκριμένα η Χριστίνα Παυλίδου, ανέφερε μεταξύ άλλων: “Είναι λίγο δύσκολο αλλά θα προσπαθήσουμε να μην κλάψουμε. Είμαι σίγουρη πως είναι εδώ μαζί μας, χαίρεται. Θα θυμηθούμε πάρα πολλές δικές της στιγμές”.

Με την Κύνθια Παυλίδου να συμπληρώνει: “Είναι μεγάλη η απουσία της μάμας[…]είναι μέσα στις καρδιές μας, είναι δίπλα μας σε όποια δυσκολία, μας λείπει πολύ”, με την Μάρα Κωνσταντίνου να προσθέτει πως την βλέπει και στα όνειρά της, και τον Γιώργο Ζένιο να νιώθει πως την βλέπει απέναντί του και πιο συγκεκριμένα στο πρόσωπο της Κύνθιας Παυλίδου, αφού επεσήμανε το πόσο ίδιες είναι.

Ωστόσο ο Γιώργος Τσιάκκας είχε αρχικά δηλώσει τα ακόλουθα για την πεθερά του: "Aυτή η γυναίκα ήταν και φίλη μου και συνάδελφός μου και δεύτερη μου μάνα, ότι και να πω θα είναι λίγο, ήταν μια μεγάλη αγάπη, είχαμε μια σχέση μοναδική". Δείτε το απόσπασμα πιο κάτω:

 

 

Tags Άλκηστις Παυλίδου, διασημοι, οικογενεια, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2401 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3591 s // Total time: 2.5991 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X