Παντελής Καναράκης: Φωτογραφήθηκε ως Ιησούς Χριστός και προκάλεσε αντιδράσεις [βίντεο]


Παντελής Καναράκης: Φωτογραφήθηκε ως Ιησούς Χριστός και προκάλεσε αντιδράσεις [βίντεο]

\"Τον Ιησού με ντεκολτέ δεν τον έχω έτσι στο μυαλό μου\"

Την επιλογή του Παντελή Καναράκη να φωτογραφηθεί ως Ιησούς Χριστός σε free press περιοδικό, σχολίασε η εκπομπή, "Mega Καλημέρα". 

Το πρωί της Παρασκευής, 11 Μαρτίου, ο δημοσιογράφος,  Κώστας Τσουρός ξέσπασε και αντέδρασε on air για αυτή την επιλογή του ηθοποιύ, και τοποθετήθηκε "έξω από τα δόντια".

Διαβάστε ακόμα: H Μαίρη Συνατσάκη απάντησε στον Κώστα Τσουρό με εξώδικο: "Ας πάμε στα δικαστήρια, δε χρωστάω συγγνώμη σε κανένα" [βίντεο]

Συγκεκριμένα σχολίασε: "Αυτή τη φωτογράφιση που είπαμε ότι είναι και πρωτοποριακή, μόνο εμένα μού χτύπησε άσχημα; Μου χτυπάει πολύ άσχημα να βλέπω τον Παντελή Καναράκη να είναι με το ακάνθινο στεφάνι σαν τον Ιησού. Είναι και Σαρακοστή, πλησιάζουμε στο Πάσχα και βλέπουμε αυτούς… Πλέον δεν μας νοιάζει να κοροϊδέψουμε ακόμη και τη θρησκεία, να κοροϊδέψουμε σύμβολα, στο όνομα της τέχνης πάντα, γιατί θα πουν ότι είναι τέχνη.Τον Ιησού με ντεκολτέ μέχρι εδώ δεν τον έχω έτσι στο μυαλό μου. Είναι κάποια πράγματα τα οποία δεν τα αγγίζουμε και η θρησκεία είναι ένα από αυτά". Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, Παντελής Καναράκης, κωστας τσουρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0950 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3206 s // Total time: 2.4156 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X