Μικρές αλλά σημαντικές συμβουλές για την ημέρα του γάμου σου!


Μικρές αλλά σημαντικές συμβουλές για την ημέρα του γάμου σου!

Tips για να μειώσεις το άγχος και να απολαύσεις τη μέρα σου!   

Η ημέρα του γάμου είναι μια από τις σημαντικότερες μέρες στη ζωή του ζευγαριού. Για αυτό είναι λογικό και αναμενόμενο να υπάρχει άγχος και ανησυχία για το αν πάει κάτι στραβά. Υπάρχουν λοιπόν μικρές συμβουλές που μπορείς να ακολουθήσεις για να μειώσεις το άγχος και να απολαύσεις τη μαγική αυτή μέρα στο έπακρο.

Αρχικά, είναι σημαντικό να έχεις κοιμηθεί καλά έτσι ώστε να είσαι ξεκούραστη και έτοιμη. Για αυτό την προηγούμενη νύχτα χαλάρωσε από νωρίς κάνε μια μάσκα ομορφιάς, βάλε χαλαρή μουσική και ξεκουράσου σε ένα ήρεμο μέρος.

Όσον αφορά στα διάφορα μποτέ και προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι σημαντικό να θυμάσαι πως πρέπει να χρησιμοποιήσεις προϊόντα που είσαι ήδη συνηθισμένη και όχι κάτι καινούργιο το οποίο μπορεί να δράσει αρνητικά στο δέρμα σου και ειδικά τη νύχτα πριν τη μεγάλη μέρα.

Η μεγάλη μέρα έφτασε!

Με ένα καλό και θρεπτικό πρωινό θα μπορέσεις να αρχίσεις τη μέρα σου δυναμικά και με full ενέργεια. 

Το κάθε λεπτό είναι σημαντικό!

Βεβαιώσου λοιπόν πως έχεις πολλή ώρα στην άνεση σου για την προετοιμασία σου. Έτσι θα μπορέσεις να απολαύσεις όλη τη διαδικασία αλλά και να προλάβεις τυχόν απρόοπτα που μπορεί να συμβούν. Όλα με ένα καλό προγραμματισμό κυλούν πιο ομαλά.

Για να είσαι προετοιμασμένη για όλα μπορείς να ετοιμάσεις μια μικρή τσαντούλα ή αλλιώς ένα emergency kit  όπου μέσα θα έχει διάφορα πραγματάκια που μπορεί να χρειαστείς για κάθε περίσταση. Κάποια χρήσιμα πραγματάκια που μπορείς να συμπεριλάβεις στο emergency kit σου είναι  ψαλίδι, τσιμπίδα, πένες, χτένα, κοκαλάκια για τα μαλλιά.

Και να θυμάσαι πως παρόλες τις αναποδιές που μπορεί να συμβούν αυτή τη μέρα το πιο σημαντικό είναι πως παντρεύεσαι τον άνθρωπο σου, το άλλο σου μισό.

Από την Πόλυ Στυλιανού

Instagram: @polystylx

Facebook: @Makeup by Poly Stylianou

Tags Γαμος, προετοιμασια, πολυ στυλιανου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7198 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3536 s // Total time: 3.0733 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X