Η Shirley Bassey που “έντυσε” αρκετά soundtracks ταινιών James Bond θα “ανοίξει” τα φετινά BAFTA Awards


Η Shirley Bassey που “έντυσε” αρκετά soundtracks ταινιών James Bond θα “ανοίξει” τα φετινά BAFTA Awards

Στα βραβεία θα τιμηθεί η 60χρονη πορεία του James Bond στον κινηματογράφο.

Στις 13 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν στο Royal Albert Hall, του Λονδίνου, η 75η απονομή των βραβείων BAFTA και οι διοργανωτές επιφυλάσσουν μία πολύ όμορφη έκπληξη για την έναρξη της βραδιάς. 

Η Dame Shirley Bassey, η οποία έχει χαρίσει τη φωνή της σε αρκετά soundtracks ταινιών James Bond, μεταξύ αυτών στις "Diamonds Are Forever" και "Goldfinger", πρόκειται να “ανοίξει” τη βραδιά με ένα αφιέρωμα στον κινηματογραφικό χαρακτήρα James Bond που έκλεισε 60 χρόνια επιτυχημένης πορείας. 

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ταινίες James Bond έχουν μία πολύ σημαντική θέση στα BAFTA  Awards μέσα στα χρόνια καθώς από το 1962 που έκανε πρεμιέρα η πρώτη ταινία “Dr. No”, έχει προταθεί 32 φορές ενώ έχει κερδίσει τέσσερα βραβεία. 

Η Nova Cyprus φροντίζει να φέρει στις οθόνες σας τη λαμπερή βραδιά των BAFTA Awards προκειμένου να απολαύσετε τόσο το show της διάσημης ερμηνεύτριας Dame Shirley Bassey όσο και τους λαμπερούς αστέρες που θα δώσουν το παρών τους. 

Την Κυριακή, 13 Μαρτίου, στις 22:00 θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το pre show της τελετής ενώ στις 23:00 θα υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις βραβεύσεις σε ζωντανή μετάδοση με σχολιασμό στα ελληνικά, στο Novastars.

Την επόμενη ημέρα, 14 Μαρτίου από το κανάλι Novacinema1 στις 19:00 και στις 20:00 θα μπορείτε να απολαύσετε το pre show και τις βραβεύσεις αντίστοιχα με ελληνικούς υποτίτλους. 

Συντονιστείτε για μία βραδιά απόλυτης λάμψης με πλήθος διασημοτήτων και όμορφες εκπλήξεις με οικοδέσποινα τη Rebel Wilson.


 

Tags Bafta Awards, nova cyprus


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3565 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2936 s // Total time: 2.6500 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X