Η Ημέρα της Γυναίκας: Αφιερωμένη σε κάθε γυναίκα που πετυχαίνει τους στόχους της!


Η Ημέρα της Γυναίκας: Αφιερωμένη σε κάθε γυναίκα που πετυχαίνει τους στόχους της!

Η Τζιλ Δούκα, life coach, αναλύει όλα αυτά που συνθέτουν τον πολυδιάστατο ρόλο της γυναίκας σήμερα.    

Είμαστε όλες γυναίκες του Τώρα, γυναίκες που είμαστε εργαζόμενες, φίλες, σύντροφοι, σύζυγοι, αδελφές, μάνες. Ποιον από όλους αυτούς τους ρόλους βάζουμε πρώτο άραγε στην σκάλα των προτεραιοτήτων μας;

Ποιον εσύ σκέφτεσαι πρώτο για εσένα; Μήπως το ότι μέσα σε όλα αυτά παραμένεις μια όμορφη γυναίκα που θέλει να πετυχαίνει το ξεχνάς και το θυμάσαι κάθε χρόνο στην Ημέρα της Γυναίκας, στην Ημέρα Ωδή στη γυναικεία φύση; Μη νιώθεις μόνη! Είσαι μία από τις εκατοντάδες - ή μήπως χιλιάδες- γυναίκες εκεί έξω που αισθάνονται ακριβώς το ίδιο!

Θέλω να σου πω ότι τα τελευταία χρόνια έχω συνειδητοποιήσει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα το οποίο έχουμε, ειδικά εμείς οι γυναίκες, είναι το γεγονός ότι δεν εκτιμούμε τον εαυτό μας. Έχοντας δουλέψει με απίστευτες γυναίκες, τρομερά επιτυχημένες, αυτές που βλέπεις στις σελίδες των περιοδικών... Καμία γυναίκα δεν έχει υψηλή αυτοεκτίμηση. Οι περισσότερες από εμάς έχουμε πάρα πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση. 

Αυτό όμως αν το αναλογιστείς δεν έχει υπόσταση. Η γυναίκα είναι η βάση της κοινωνίας. Επειδή η διαπαιδαγώγηση του παιδιού ξεκινάει από την γυναίκα, επειδή ξεκινάει όλη η ενέργεια η οποία παράγεται στον κόσμο από την γυναίκα με την αναπαραγωγή, μόνο εμείς μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή. Μόνο εμείς μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο. Ναι η δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, θα ξεκινήσει από εμάς αγαπημένη.

Όμως, είναι πάρα πολύ σημαντικό, εσύ να βάλεις εσένα ως προτεραιότητα σου. Εσύ να βάλεις τον εαυτό σου μπροστά! Η αυτοεκτίμηση ισούται με αγάπη. Αγάπη για τον εαυτό μου και αγάπη για τους άλλους. Γιατί αν δεν αγαπάω τον εαυτό μου, δεν μπορώ να αγαπήσω κανέναν άλλο. Άρα αν δεν εκτιμώ εμένα αληθινά, δεν μπορώ να εκτιμήσω κανέναν άλλο. Αυτοεκτίμηση = αφθονία και η αφθονία έρχεται με πάρα πολλούς τρόπους στην ζωή μας. Για εμένα, η μεγαλύτερη αφθονία είναι η υγεία. Η σωματική και η ψυχική υγεία. Η ψυχική υγεία προηγείται της σωματικής. Προηγείται γιατί μέσα από την ψυχική υγεία δημιουργούμε την σωματική αφθονία. 

Οπότε αυτό προτείνω να το βάλεις πάρα πολύ καλά στο μυαλό σου γιατί θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Όσο πιο πολύ εκτιμάς τον εαυτό σου, τόσο πιο πολύ θα ζεις και θα έχεις ως εμπειρία την αφθονία. Την αφθονία σε όλα τα επίπεδα. Την αφθονία στην υγεία. Την αφθονία στην ευεξία. Την αφθονία στα χρήματα. Την αφθονία στα συναισθήματα. Την αφθονία στο γέλιο. Την αφθονία σε όλα τα θετικά πράγματα. Στην αγάπη.

Ποια είναι τα βήματα για να φτάσεις στην αφθονία και να κατακτήσεις όλους τους στόχους σου; Εσύ είσαι το μυστικό! Εσύ πρέπει να αλλάξεις. Να το συνειδητοποιήσεις, να το θελήσεις και να δεσμευτείς πως θέλεις να αλλάξεις. 

Πώς μπορείς να ξεκινήσεις; Ποια είναι τα πρώτα βήματα που μπορείς να κάνεις προς τη δική σου αλλαγή; Βρες όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι και μάθε πώς μπορείς να το κάνεις πραγματικότητα στο βιβλίο μου Γυναίκα Τώρα!

Είναι απαραίτητο να κινηθούμε έξω από τη ζώνη άνεσης μας για να δημιουργήσουμε μια νέα πραγματικότητα. Γι’ αυτό έλα να γιορτάσεις μαζί μας την Τρίτη 8 Μαρτίου στις 20:30 στο ειδικό εορταστικό live που θα κάνω στον Instagram λογαριασμό μου μαζί με τις thrive coaches με αυστηρά γυναικεία θέματα!

Αν θέλεις την αλλαγή, δεν υπάρχει άλλος δρόμος!

Τζιλ Δούκα ΜCC, MBA

Facebook: Jill Douka

Instagram: @jilldouka

Website: https://jillandnikolas.com

Tags ημέρα της γυναίκας, τζιλ δουκα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3450 s (230 Queries.) // Parse time: 0.4032 s // Total time: 2.7481 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X